0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο ρε, θα την πληρώσουν τα παιδιά επειδή εσύ δεν ήξερες όταν πήγαινες να διδάξεις ότι υπάρχει μικρή πιθανότητα να διοριστείς; Για αυτότο λόγο δεν πρόκειται να μπει η πληροφορική σαν γνωστικό αντικείμενο στα δημοτικά. Και οι δάσκαλοι έχουν τις απαραίτητες γνώσεις να βάζουν το CD του RamKid στον υπολογιστή και να πατάνε το Enter. Αν δεν σου αρέσει η απασχόληση που έχεις επιλέξει να παραιτηθείς και να μην κοροιδεύεις τον κόσμο. Παράθεση από: tsixlas στις Απριλίου 13, 2008, 01:37:52 pmΥ.Γ. Απο εδώ και πέρα και μέχρι το καλοκαίρι το γυρνάω αποκλειστικά στα RAMKID. Θα κάθομαι και θα πληρώνομαι άκοπα έστω και με καθυστέρηση..... Εφόσον καταντούν το ολοήμερο ως κάτι χωρίς προοπτική για εμάς θα τους απαντήσω με το ίδιο νόμισμα.Α δηλαδή δεν καταλαβαίνεις γιατί έχουν πάρει 1000 πληροφορικούς αλλά φυσικά καταλαβαίνεις πολύ καλά γιατί πρέπει να πάρουν εσένα έτσι?Ξέρω ότι πονάει τώρα που συνειδητοποίησες ότι δεν πρόκειται να διοριστείς με τόση προυπηρεσία στα ολοήμερα αλλά δε νομίζω να σου φταίνε αυτοί που διορίστηκαν? Μήπως οι 1000 που λες είχαν όλοι γνωστούς? Ούτε αυτοί φταίνε ούτε το υπουργείο, το κεφάλι τα φταίει που πίστεψες ότι με λίγα χρόνια στο ολοήμερο θα χωθείς στο δημόσιο όπως έκαναν και αυτοί πριν από σένα.Παράθεση από: tsixlas στις Απριλίου 13, 2008, 01:37:52 pmΑυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχουν πάρει 1000 (ΧΙΛΙΟΥΣ!!!) πληροφορικούς έξτρα χωρίς να τους χρειάζονται. Δεν θα μπορούσαν να τους πάρουν τμηματικά σε επόμενους διαγωνισμούς εφόσον τους χρειάζονταν?Προφανώς στην παραπάνω φουρνιά (ιδίως του 2005) υπήρχαν πολλοί "γνωστοί" με πτυχία πληροφορικής που έπρεπε να αποκατασταθούν......
Υ.Γ. Απο εδώ και πέρα και μέχρι το καλοκαίρι το γυρνάω αποκλειστικά στα RAMKID. Θα κάθομαι και θα πληρώνομαι άκοπα έστω και με καθυστέρηση..... Εφόσον καταντούν το ολοήμερο ως κάτι χωρίς προοπτική για εμάς θα τους απαντήσω με το ίδιο νόμισμα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί έχουν πάρει 1000 (ΧΙΛΙΟΥΣ!!!) πληροφορικούς έξτρα χωρίς να τους χρειάζονται. Δεν θα μπορούσαν να τους πάρουν τμηματικά σε επόμενους διαγωνισμούς εφόσον τους χρειάζονταν?Προφανώς στην παραπάνω φουρνιά (ιδίως του 2005) υπήρχαν πολλοί "γνωστοί" με πτυχία πληροφορικής που έπρεπε να αποκατασταθούν......
Μιλας με ασχημο τροπο και δεν θα επρεπε!
Γιατι να μην ενοχληθει ο δυναδελφος που διοριστηκαν 1000 ατομα ΧΩΡΙΣ τιποτα;
Δηλαδη δεν θα επρεπε να τον ενοχλήσει οτι το κοθε ασχετο κοριτσακι διοριστηκε με 10 μηνες προΰπηρεσία;
Ή που κάθε ασχετος γυμναστης τελείωσε ενα ΤΕΙ, δεν εμαθε απολυτως τιποτα αλλά περασε τα μαθηματα με μεσον και επειδη ειχε Παιδαγωγική επάρκεια (απο που κι ως που;;; ) διοριστηκε με 3 ΩΡΕΣ πδσ;
Θα μπορούσε να τους ειχε παρει το ΥΠΕΠΘ σαν αναπληρωτές ωστε να υπάρχουν θέσεις στον ΑΣΕΠ και να μπορεί οποιος αξίζει να διοριζετε...
Παράθεση από: cookie2 στις Απριλίου 13, 2008, 05:28:56 pmΜιλας με ασχημο τροπο και δεν θα επρεπε! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σουΠαράθεσηΓιατι να μην ενοχληθει ο δυναδελφος που διοριστηκαν 1000 ατομα ΧΩΡΙΣ τιποτα; Χωρίς τίποτα? Αυτοί που έδωσαν εξετάσεις στον ΑΣΕΠ χωρίς τίποτα διορίστηκαν? ή μήπως εννοείς αυτούς που έτρεχαν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας ως αναπληρωτές σε Λύκεια και Γυμνάσια και φυσικά όχι σε δημοτικά. Το τίποτα που λες είναι η προυπηρεσία στα δημοτικά που έχουν όλοι τώρα. ΠαράθεσηΔηλαδη δεν θα επρεπε να τον ενοχλήσει οτι το κοθε ασχετο κοριτσακι διοριστηκε με 10 μηνες προΰπηρεσία; Δηλαδή αν πάρει τώρα ακόμα 1000 δεν θα διοριστούν άσχετα κοριτσάκια που το μόνο ποτ ξέρουν είναι να χρησιμοποιούν το CD του Ramkid.ΠαράθεσηΉ που κάθε ασχετος γυμναστης τελείωσε ενα ΤΕΙ, δεν εμαθε απολυτως τιποτα αλλά περασε τα μαθηματα με μεσον και επειδη ειχε Παιδαγωγική επάρκεια (απο που κι ως που;;; ) διοριστηκε με 3 ΩΡΕΣ πδσ; Δηλαδή όσοι διοριστούν τώρα δεν θα ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία και θα είναι όλοι τρελοί κομπιουτεράδες?ΠαράθεσηΘα μπορούσε να τους ειχε παρει το ΥΠΕΠΘ σαν αναπληρωτές ωστε να υπάρχουν θέσεις στον ΑΣΕΠ και να μπορεί οποιος αξίζει να διοριζετε...Α μπράβο, ώστε να τους έχει μόνιμους όμηρους. Καλά ε είστε απίστευτοι. Μιλάμε για ωρομισθία=ομηρία αλλά δεν σας πειράζει να κάνουν το ίδιο και στους άλλους για να χωθείτε εσείς?
Χωρίς τίποτα? Αυτοί που έδωσαν εξετάσεις στον ΑΣΕΠ χωρίς τίποτα διορίστηκαν? ή μήπως εννοείς αυτούς που έτρεχαν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας ως αναπληρωτές σε Λύκεια και Γυμνάσια και φυσικά όχι σε δημοτικά.
Η περίσσια αυτή δεν προκλήθηκε μόνο από τους διορισμούς.Αλλά και από την μετατροπή ΕΠΑΛ σε ΕΠΑΣ.Εκεί άλλαξε το πρόγραμμα σπουδών και πολλά μαθήματα ειδικότητας έγιναν γενικής παιδείας.Πέρα από αυτό σε ένα ΕΠΑΛ ενώ είχε 2-3 τάξεις πληροφορικής τα παιδιά απαξίωσαν την πληροφορική και μειώθηκαν τα τμήματα σε 1 και μερικές φορές σε ΚΑΝΕΝΑ! Ετσι εκτινάκτηκαν οι περίσσιοι καθηγητές πληροφορικής....σε 1000Υ.Γ. Αυτή είναι η δική μου εικόνα και άν κάνω λάθος να με διορθώσετε.
3. Επίσης , εμμέσως πλην σαφώς , άφησε να εννοηθεί ότι από την στιγμή που εμείς σαν Πληροφορικοί δεν πιέζουμε την ηγεσία του ΥΠΕΠΘ και απλά εικάζουμε , προσευχόμαστε , περιμένουμε , αισιοδοξούμε , να μην περιμένουμε θετικές εξελίξεις. Από την άλλη οι σύλλογοι των δασκάλων δουλεύουν αθόρυβα και μεθοδικά... Σας λέω ενδεικτικά ότι για την πιλοτική δράση One laptop per child , ίσως ανατεθεί στους δασκάλους
Amstrad, δεν θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της κας Τσουράκη αλλά πριν από ένα μήνα περίπου μίλησα και εγώ με διευθυντικό στέλεχος του Υπουργείου (δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω το όνομά του) και μου είπε ακριβώς τα αντίθετα!!! Ότι το ΥΠΕΠΘ σχεδιάζει να βάλει την πληροφορική στο Δημοτικό (όχι βέβαια από το 2008) και ότι εννοείται ότι θα την διδάξουν πληροφορικοί. Εξάλλου, όταν υπάρχει στα Δημοτικά το έργο του φορητού υπολογιστή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην υπάρχει έστω ένας καθηγητής πληροφορικής για να το υποστηρίξει. Καλοί και οι δάσκαλοι αλλά, πώς να το κάνουμε, δεν είναι η δουλειά τους! Επίσης, ο ίδιος ο Υπουργός μίλησε για αύξηση των οργανικών θέσεων καθηγητών πληροφορικής. Δεν μπορεί να το είπε για τη δευτεροβάθμια αφού υπάρχουν τόσοι υπεράριθμοι! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας από το Υπουργείο δίνει τις δικές του πληροφορίες. Οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι. Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις είναι αυτές που πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη.
Παράθεση από: stakons στις Απριλίου 14, 2008, 08:20:06 amAmstrad, δεν θέλω να αμφισβητήσω τα λεγόμενα της κας Τσουράκη αλλά πριν από ένα μήνα περίπου μίλησα και εγώ με διευθυντικό στέλεχος του Υπουργείου (δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω το όνομά του) και μου είπε ακριβώς τα αντίθετα!!! Ότι το ΥΠΕΠΘ σχεδιάζει να βάλει την πληροφορική στο Δημοτικό (όχι βέβαια από το 2008) και ότι εννοείται ότι θα την διδάξουν πληροφορικοί. Εξάλλου, όταν υπάρχει στα Δημοτικά το έργο του φορητού υπολογιστή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μην υπάρχει έστω ένας καθηγητής πληροφορικής για να το υποστηρίξει. Καλοί και οι δάσκαλοι αλλά, πώς να το κάνουμε, δεν είναι η δουλειά τους! Επίσης, ο ίδιος ο Υπουργός μίλησε για αύξηση των οργανικών θέσεων καθηγητών πληροφορικής. Δεν μπορεί να το είπε για τη δευτεροβάθμια αφού υπάρχουν τόσοι υπεράριθμοι! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας από το Υπουργείο δίνει τις δικές του πληροφορίες. Οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι. Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις είναι αυτές που πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Φίλε stakons , μετέφερα ακριβώς τα λεγόμενα της κας Τσουράκη που όπως και προείπα είναι η Προισταμένη του τμήματος ΣΤ ΜΕΛΕΤΩΝ του Υπεπθ και υπεύθυνη επίσης για τους ΚΕΠΛΗΝΕΤ και καθηγητές Πληροφορικής όλης της χώρας. Και εγώ με την σειρά μου έκανα την ερώτηση περι αύξησης οργανικών θέσεων για "ειδικούς" στις νέες τεχνολογίες (συνέντευξη του Στυλιανίδη χωρίς να λέει ξεκάθαρα...)Μου απάντησε ότι όλα είναι θέμα ηγεσίας του Υπεπθ και όταν στο υπουργείο βλέπουν 1000 υπεράριθμους στην
Όσο για το σχόλιο ότι: "φταίτε και εσείς για αυτό...οι σύλλογοι των δασκάλων κάνουν αθόρυβη δουλειά και προσπαθούν να σας πάρουν και την δράση ΟLPC , καθώς και την διδασκαλία των Μαθηματικών , της Γλώσσας , του Εμείς και ο κόσμος με την βοήθεια pc...εσείς από την άλλη δεν υπάρχετε πουθενά..."δεν υπάρχουν λόγια. Είναι απλά γελοίοι που πρέπει πρώτα να ξεσηκωθεί το σύμπαν για να καταλάβαουν ορισμένες ανάγκες. Δηλαδή θέλει να μας πεί ότι αν φαινόμασαν κάπου θα υπήρχαν ξαφνικά οιάνάγκες;Να την φτύσεις έπρεπε την Τσουράκη γι'αυτό που σου είπε!