0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φιλοι μου δεν διαφωνώ με τίποτα από όσα παραθέτετε... Αυτό το οποίο μου φαίνεται άκρως προσβλητικό και ενοχλητικό από έναν παράγοντα του ΥΠΕΠΘ ο οποίος μάλιστα χειρίζεται θέματα Πληροφορικής, είναι ότι σου λέει κατάμουτρα, έστω και off the record, ότι πρέπει να ξεσηκωθείς και να πιέσεις το ΥΠΕΠΘ, σε πράγματα αυτονόητα!Μετά ξαφνικά τις βλέπει τις ανάγκες. Το ξέρω ότι έτσι είναι το σύστημα αλλά ειναι λυπηρό!
Δηλαδή σε προσβάλλει που λέει την αλήθεια? Τι θα έπρεπε να κάνει? να σε αφήσει να κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου? Μπράβο στην κυρία που είναι τουλάχιστον ειλικρινής.
'Ημαρτον ρε παιδιά, θέλατε να γίνεται δάσκαλοι τώρα θέλετε να γίνεται και νηπιαγωγοί?
Παράθεση από: jaffar στις Δεκέμβριος 14, 2007, 03:05:19 μμ'Ημαρτον ρε παιδιά, θέλατε να γίνεται δάσκαλοι τώρα θέλετε να γίνεται και νηπιαγωγοί? Κοιτά jaffar, Μάθε πρώτα εσύ να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και μετά να μιλάς για τους πληροφορικούς,οκ;Δεν έχεις μάθει κύριε Διδάκτωρ ότι το Β' Πληθυντικό πρόσωπο δεν παίρνει "-αι"; Μόνο το αρνί στη σούβλα...γίνεται!!! Αυτά μαθαίνεις στα παιδάκια δάσκαλε;Ντροπή σου!Μάθε πρώτα εσύ ορθογραφία και μετά να μάθεις και τους μαθητές σου.Το μόνο που ξέρεις είναι να ασχολείσαι με τους Πληροφορικούς και να έχεις πρόβλημα μαζί τους.Ασχολήσου τώρα με τη γραμματική και ασε μας ήσυχους.
Αγαπητέ jaffar Φυσικά και πρέπει να μεταταχθούν οι καθηγητές πληροφορικής χωρίς βασικό πτυχίο. Ενα μεγάλο κομμάτι αυτής της κατηγοριάς ατόμων δεν έχουν καμμία σχέση με τις νέες τεχνολογίες και ΔΕΝ τις αγαπούν. Βρήκαν απλά την ευκαιρία και την άρπαξαν απο τα μαλλιά.Μια 45αρα φυσικός ή ένας 50αρης μαθηματικός, θεολόγος, κτλ. θα εισάγει στις μεθόδους διδασκαλίας του τον ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ? Θα κάτσει να μάθει πως να το χρησιμποποιεί όταν έρθει η ώρα να εγκατασταθεί στο σχολείο? Θα κάτσει να ασχοληθεί με την εκμάθηση του εκπαιδευτικού λογισμικού και πως να το αξιοποιήσει? Θα ψάξει για εναλλακτικές πηγές εκπαιδευτικού λογισμικού? Δόξα το Θεό αρκετοί απο τους επιστημονάρες όπως αποκαλείς τους νέους έχουν έρθει ήδη σε επαφή με όλα τα παραπάνω που σου αναφέρω, και δεν θα πελάγωναν όπως θα έκαναν οι θεολόγοι και οι φυσικοί που ακόμα και ένα απλό δίκτυο δεν μπορούν να στήσουν....
πάλι τα ίδια