0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι στο τέλος οι συντάξεις θα είναι τόσο χαμηλές που δεν θα ονομάζονται συντάξεις. Αν φυσικά από δω και στο εξής θα δίνονται συντάξεις. Και δεν υπάρχει περίπτωση φυσικά αυτό να φέρει την ανάπτυξη.Όσο για τις τιμές δεν πρέπει να μειωθούν αναλογικά με τους μισθούς και τις συντάξεις;Ειλικρινά αυτό το κράτος δεν έχει όραμα.Αν δούμε διορισμούς θα είναι θαύμα στο εξής.
Σωστά! Στο τελευταίο αν λειτουργούσε ομαλά ο ανταγωνισμός θα κατέβαιναν οι τιμές, όπως γίνεται σε πολλά κράτη της Δυτικής Ευρώπης όπου πολλά αγαθά είναι φθηνότερα από εδώ. Δυστυχώς οι ντόπιοι αντιπρόσωποι/μεσάζοντες που ελέγχουν τις πολυεθνικές/πολυκαταστήματα που έχουν εισέλθει στη χώρα λειτουργούν κερδοσκοπικά/ολιγοπωλιακά και δεν αφήνουν τις τιμές να πέσουν. Το φαινόμενο της ακρίβειας νομίζω είναι εσωτερικό της χώρας μας και έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία μας και την κερδοσκοπική λογική που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια. Νορμάλ τιμές χωρίς κρατικό παρεμβατισμό δεν πρόκειται να δούμε.
Ανταγωνισμό δεν έχουμε γιατί δεν είμαστε ελεύθερη οικονομία,αλλά ελεγχόμενη από καρτέλ...και δυστυχώς για εμάς αυτό βολεύει πολλούς. λινκ...προσφορά των αγαθών.Ξεπερνάμε την θεωρίαΕπίσης έχε υπόψιν πως αν ρίξεις τις τιμές και έχεις αγοράσει ακριβά τότε χρεωκοπείς.για παράδειγμα αυτό συνέβη στα φαρμακεία που τους έριξαν την δαπάνη(διατιμεμένο αγαθό)
Ευτυχώς έχω την αίσθηση ότι είμαι νεκρή.