0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα λογικό είναι.Το καλοκαίρι με τη ζεστούλα,την μπύρα και την καλή διάθεση όλα επιτρέπονται.Και 100.000 διορισμοί και όλα....χα,χα. Ποιός θα το πιστέψει;Όλοι όσοι ελπίζουν.....λίγοι είναι;
αρκετά με την πολιτική ............ έλεος , φόρουμ για την εκπαίδευση είναι....και στο κάτω κάτω της γραφής άμα δε σας αρέσει αυτό το υπουργείο μη ζητάτε δουλειά σε αυτό..
Έχει και ΑΣΕΠ μέσα! Αν και εσύ ισχυριζόσουν ότι δε θα έχει. Για δες εδώ:Της επιτυχούς συμμετοχής σε προηγούμενο διαγωνισμό ΑΣΕΠ.
Tηλεφώνησα στο υπουργείο και ένας ευγενέστατος κύριος μου είπε ότι περιμένουν διατάξεις για τον τρόπο διορισμού και ότι θα έχει επιτυχία σε ασεπ , αφού όλη την ιστορία την έκαναν ασεπίτες που προσέφυγαν στο ΣΤΕ για το 24μηνο κλπ.
......η χαρα ορισμενων με την ακροδεξια πλοατφορμα του κουλη να φτανει οσονουπου.....δεν περιγραφεται.....και περιμενουν και διορισμους.....απεριγραπτη το ιδιο και η χαρα να τα μαζευουν οι αλλοι κακην κακως......ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ......
Πάντως δεν είναι δα ότι συζητάμε για τις μεθόδους διδασκαλίας ή τα αναλυτικά προγράμματα σε αυτό το θέμα...Το ζήτημα των διορισμών είναι άμεσα συνδεδεμένο και με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου και με το πολιτικό σκηνικό, γιατί και το σύστημα διορισμών είναι πολύ πιθανό να αντανακλά τις ιδεολογικές απόψεις της κυβέρνησης. Ο Λοβέρδος π.χ., όχι ότι τον πιστεύουμε, αλλά είχε πει ότι σκόπευε να κάνει γραπτό ΑΣΕΠ. Η τωρινή κυβέρνηση το αποκλείει. Δεν έχει σχέση αυτό; Και 2ον, με όλο το σεβασμό, αυτό το "μη ζητάτε δουλειά σε αυτό", μοιάζει λίγο σαν να επαιτούμε δουλειά από τον υπουργό ή την κυβέρνηση. Δεν επαιτούμε τίποτα 1ον και 2ον δε συζητάμε διορισμό ως υπάλληλοι των γραφείων του υπουργείου. Σε σχολεία φιλοδοξούμε να δουλέψουμε. Απλά το υπουργείο είναι ο προϊστάμενος μας. Δεν ήξερα ότι για να δουλέψεις ως καθηγητής πρέπει να σου αρέσει η ηγεσία του υπουργείου ή η εκάστοτε κυβέρνηση...
Τώρα εσύ αυτό κατάλαβες από την παρατήρηση του συναδέλφους ή αυτό ήθελες να καταλάβεις; Εκατοντάδες μηνύματα άσχετα με το θέμα εντελώς αδιάφορα για αυτούς που θέλουν να ενημερωθούν. Δικαίωμα του καθενός να μη του αρέσει η ηγεσία του υπουργείου και ότι άλλο σε μια κυβέρνηση. Δε χρειάζεται όμως ούτε να το γράψει εδώ και φυσικά δεν έχει το δικαίωμα του να προσπαθεί να περάσει πολιτική γραμμή μέσω του φόρουμ. Νομίζω πως είναι ευθύνη των διαχειριστών ο ευτελισμος του επιπέδου συζήτησης.
Σε μένα αναφέρεσαι; Εγώ κάνω μια εκτίμηση που εμπεριέχει την άποψή μου για δύο διαφορετικές μεθόδους διορισμών. Δεν χαίρομαι, ούτε λυπάμαι.Αυτοί που χαίρονται ή λυπούνται είναι αυτοί που ζουν στον κόσμο τους και δεν μπορούν να καταλάβουν τι διαβάζουν.