0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλα, αν ειχαν εφαρμοστει ολα οπως πρεπει, δεν θα ειχαμε τετοια προβληματα, εννοειται! Εγω προσωπικα ειμαι φανατικα υπερ του γραπτου διαγωνισμου και νιωθω πολυ απογοητευμενη απο την επικειμενη καταργηση του. Απλως αναγνωριζω και το οτι πολλοι ανθρωποι εχουν δουλεψει χρονια και δεν γινεται να τους θεωρησουμε ακαταλληλους απο τη μια μερα στην αλλη, στο κατω κατω ειναι οι ανθρωποι που δουλευουν διπλα μας τοσα χρονια, εχουμε συνεργαστει και ξερουμε οτι πολλες φορες ξεπερνανε σε ευσυνειδησια καποιους παλιους. Γι' αυτο ειμαι υπερ μιας συντομης μεταβατικης (2-3 χρονια το πολυ) αν και φυσικα δεν εχω την τεχνογνωσια ουτε γνωριζω αριθμους για να ξερω ποσο ειναι εφικτο. Κατα τ' αλλα, μετα υποστηριζω με ολη μου την καρδια τον γραπτο διαγωνισμο και τους διορισμους απο εναν πινακα μονο χωρις παραθυρακια και ειδικες κατηγοριες. Και καπου εδω μαλλον πρεπει να αποχωρησω απο τη συζητηση γιατι ξερω οτι αυτο ενοχλει πολλους και δεν θελω να εξαψω τα παθη!
Στην Ιταλία το 50% των μόνιμων θέσεων καλύπτεται από διαγωνισμό που προκηρύσσεται κάθε τρία χρόνια και το υπόλοιπο 50% μέσω μόνιμης λίστας των υποψηφίων που έχουν περάσει τους διαγωνισμούς.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=157587
Είναι κατά τα άλλα που μόνο στην οπισθοδρομική Ελλάδα μιλάμε κάποιοι για γραπτό διαγωνισμό...50% επιτυχόντες διαγωνισμού και 50% επιτυχόντες παλαιοτέρων. Άρα; Μόνο επιτυχόντες γραπτού διαγωνισμού διορίζονται...
επιτυχόντες +μεγάλη προϋπηρεσία κάτι σαν 24μηνο με φθίνουσα σειρά
δεν είναι ζήτημα οπισθοδρομικότητας αλλά Συντάγματος....που προβλέπει προσλήψεις με μοριοδοτούμενα προσόντα και το ΕΔΑΑ δικαιώνει το 36μηνο
ερώτηση στη
Στην Ιταλία το 50% των μόνιμων θέσεων καλύπτεται από διαγωνισμό που προκηρύσσεται κάθε τρία χρόνια και το υπόλοιπο 50% μέσω μόνιμης λίστας των υποψηφίων που έχουν περάσει τους διαγωνισμούς. Η επιτυχία σε έναν τουλάχιστον διαγωνισμό είναι προαπαιτούμενο όμως...Το ΕΔΑΑ δικαίωσε το 36μηνο των Ιταλών αναπληρωτών που όπως αποδεικνύεται από τα παραπάνω, έχουν επιτύχει σίγουρα σε κάποιο διαγωνισμό και η προϋπηρεσία τους προήλθε μετά από επιτυχία σε διαγωνισμό.Πολίτες 2ης κατηγορίας οι ιδιωτικοί. Τότε είναι που δε θα μείνει θέση για θέση...
το ΕΔΑΑ δεν ζήτησε προηγούμενη επιτυχία για να δικαιωσει το 36μηνο άρα εμμέσως δικαιώνει τις προϋπηρεσίες όσο για την ερώτηση των ποταμίσιων βουλευτών φαίνεται για ποιους δουλεύουν....
http://dialogos.minedu.gov.gr/wp-content/uploads/protaseis/protasi_pilalis_160211.pdfΠολύ κατατοπιστική η πρόταση. Όχι η ίδια καθαυτή, αλλά για το τί τους έλεγαν οι νομικοί σύμβουλοι και ποιο ήταν το σκεπτικό πίσω από την πρόταση τους...[/quoteΑυτος ειναι ικανος να συσκεπτεται με τον εαυτο του και να παιρνει συνεντευξη απο τον εαυτο του.Αυτο ειναι το μονο ριζοσπαστικο που βλεπω.Εχουμε φαει μουφες απο αυτον,σε προσωπικο επιπεδο ομιλω.