0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως η μόνη φορά που υπονοήθηκε από επίσημα χείλη και παλιότεροι διαγωνισμοι "μέχρι τούδε" ήταν τώρα. Αυτό με το 2006 ίσως είναι απλώς ευσεβής πόθος μόνο όσων έχουν 2006. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού ότι θα μετρήσουν με κάποιο τρόπο οι προηγούμενοι ΑΣΕΠ πέρα απο κάποιες ερμηνείες......... Τωρα σωστές-λάθος, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει. Επίσης ότι θα προηγούνται οι Ασεπίτες........ μην παίρνετε και όρκο. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, ..... ο κόσμος συναινεί... τα δικαστήρια δεν θα σταματήσουν να λειτουργούν.....Π.χ. http://dialogos.minedu.gov.gr/wp-content/uploads/protaseis/protasi_akousilaos_160217.pdf
ο υπουργός στη δήλωσή του δεν είπε πως θα εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ....διαβάστε την καλύτερα...να σας θυμίσω τη νομική σύμβουλο του Υπουργείου η οποία είχε πει στους εκπροσώπους της ΔΟΕ και ΟΛΜΕ πως το σύνατγμα επιτρέπει προσλήψεις με μόρια...άρα γιατί να μην αλλάξουν και τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών; το δικαστήριο άλλωστε είπε όχι μόνο να μετράνε οι επιτυχόντες ασεπ αλλά να γίνονται προσλήψεις αναπληρωτών και με εποπτεία ασεπ άρα μπορεί να κρατήσει -διαβάσει ότι θέλει το υπουργείο και να φαίνεται σύνομο και να μην του πει κανείς τίποτε...
Το μόνο με επιτυχία ΑΣΕΠ προϋποθέτει είτε συνέχιση του γραπτού διαγωνισμού είτε δημιουργία νέας μεταβατικης περιόδου όπου και πάλι για αποφοιτους των προσφατων ετών θα ισχύουν άλλα. Άρα και πάλι δεν θα είναι μόνο με επιτυχία ΑΣΕΠ..
ο υπουργός στη δήλωσή του δεν είπε πως θα εφαρμόσει την απόφαση του ΣτΕ....
Μα αν δεν εφαρμοσει την αποφαση του ΣτΕ ...παρανομει...ειναι δυνατον να μην εφαρμοζονται οι αποφασεις δικαστηριου και μαλιστα ανωτατου?
δηλαδή το Σύνταγμα δεν προβλέπει εναλλακτικό σύστημα διορισμών; αυτό είναι δική μου ερμηνεία....ο νομοθέτης δεν μπορεί να θεσπίσει άλλο σύστημα διορισμών; αυτό είναι δική μου ερμηνεία...θεσπισθέντος νέου συτσήματος διορισμών δεν αλλάζει τοι σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών ; αυτό είναι δική μου ερμηνεία...τα δικαστήρια νομοθετούν; αυτό είναι δική σου ερμηνεία προφανώς....
Υ.Γ.. Ασεπ γραπτός δε μπορεί να συγκριθεί με μοριοδοτουμενο ΑΣΕΠ, οδεύουμε προς γραπτό διαγωνισμό ξανά κάποια στιγμή