0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ερμηνεία είναι μία και μόνη: ΑΣΕΠ. Όταν το 2014 το ΣτΕ απεφάνθη πως δεν μπορούν να εισάγονται με χαμηλότερη βάση τα τέκνα τριτέκνων και πολυτέκνων στις πανελλήνιες, ο Αρβανιτόπουλος το εφήρμοσε αυθωρεί και παραχρήμα.
Πορτοκάλι, αφού έχεις ΑΣΕΠ, όπως ισχυρίζεσαι, γιατί τέτοιος πανικός;
εμένα με ενδιαφέρει να αλλάξει το σύστημα διορισμών και να πριμοδοτηθεί η προϋπηρεσία Η ειδικότητά μου είναι όλοι με ασεπ από το 08 και πίσω με τη δική σου ειδικότητα δεν ξέρω τι γίνεται
Γιατί να πριμοδοτηθεί η προϋπηρεσία; γιατί να επιβραβεύσουμε τα βύσματα;
Ποια ειδικότητα είναι αυτή τέλος πάντων που έχετε όλοι ΑΣΕΠ;
εδώ είναι το λάθος ορισμένων από εσάς που υποστηρίζεται τον ασεπ: θεωρείτε πως όσοι έχουν προϋπηρεσίες δεν έχουν ασεπ ενώ το ξέρετε πως υπάρχει κόσμος με επιτυχία(ες) ασεπ και με προϋπηρεσίες που θέλει να δικαιωθούν οι κόποι του κι αυτοί απέκτησαν τις προϋπηρεσίες μετά από ασεπ διότι δεν είχαν στις ειδικότητες τους ΠΔΣ κλπ πριμοδότηση προϋπηρεσίας δεν είναι επιβράβευση βυσμάτων απαραίτητα...
Δηλαδή έχετε επιτυχόντες, που είτε διάλεγαν να μη δουλεύουν, είτε επέλεγαν το σπίτι τους και ενώ έχουν πολύ καλύτερη βαθμολογία από σένα στον ΑΣΕΠ, έχουν καταλήξει να έχουν πολύ λιγότερα μόρια προϋπηρεσίας; Αυτό μας λες;
ναι υπήρχαν άνθρωποι που εργάστηκαν με 11ωρα ωρομίσθιοι στην επαρχία μακριά από το σπίτι τους κι αυτοί ανέβηκαν στους πίνακες είτε γιατί ήταν σε δυσπρόσιτα είτε γιατί έβαζαν ναι σε όλα. Όταν π.χ κάποιος έβαζε νότιο αιγαίο ωρομίσθιος που είναι με πολλά δυσπρόσιτα και ο άλλος με υψηλότερη βαθμολογία έβαζε αθήνα και δεν άνοιγαν κενά και δεν δούλευε,δεν θα τον προσπέρναγε αυτόν; αυτό δεν ήταν νόμιμο; αθροιζόταν η προϋπηρεσία στα μόρια του ασεπ; αυτό ήταν παράνομο; ή μήπως θα έπρεπε ο άλλος να μένει καθηλωμένος ενώ εργαζόταν για να μην προσπεράσει τον άλλο με την μεγαλύτερη επίδοση; γνωστό δεν ήταν το σύστημα καιοι όροι του παιχνιδιού; που έγκειτο η παρανομία; έτσι λοιπόν σιγά-σιγά τον προσπέρναγε τον άλλο και η τραπουλα ανακατευόταν; δηλαδή να απολογηθούμε επειδή οι άλλοι δεν δούλευαν ή γιατί εμείς πήγαμε στα στις εσχατιές της Ελλάδος και το κράτος μας έδινε διπλα μόρια;
Ωραία. Και μεις λέμε ως προϋπόθεση την επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Και μετά προφανώς η βαθμολογία θα μετρά με ένα συντελεστή και η προϋπηρεσία με κάποιον άλλον. Το πρόβλημα πού είναι;;;;