0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρα απ την καφρίλα που βγάζεις , ποσο δύσκολο σου ειναι να αντιληφθεις εσυ και μερικοί άλλοι , οτι 1) εκτός απ τον διαγωνισμό του 08 ,έγιναν και άλλοι πέντε στους οποίους ή δεν κατέβηκες ή απετυχες...Με ποιο δικαίωμα αποκλείεις τους επιτυχόντες άλλων διαγωνισμών;2) ποσο δύσκολο σου ειναι να αντιληφθείς οτι αυτοι που έχουν μεγάλες προυπηρεσιες έχουν ΚΑΙ επιτυχίες στον Ασεπ...Εγω δηλαδή με επιτυχία το 05 και 06 και 60 μήνες ειμαι βύσμα; Ρε πατε καλα στα μυαλά σας μερικοί εδώ μέσα;....
Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο υπουργείο και στον Φίλη και καμία βεβαιότητα για το πώς θα έπρεπε να γίνονται οι διορισμοί, όμως θέλω να επισημάνω κάποια πόιντς:1) (το βασικότερο) Πολλοί υποψήφιοι για λίγες θέσεις - φαγωθείτε μεταξύ σας. Γνωστό το παραμύθι, καλό είναι να μην το ξεχνάμε ποτέ.2) Το ζήτημα της επετηρίδας: όταν κάποιοι (όχι εγώ, ακόμα πήγαινα σχολείο) πάλευαν για να μην καταργηθεί και στα εξεταστικά κέντρα γινότανε χαμός, λέγοντας ότι όλη η γνώση είναι κατοχυρωμένη στο πτυχίο, κάποιοι άλλοι θολωμένοι από τα μεγαλέια του "να γίνουμε Ευρώπη επιτέλους" τρέχανε στα μουλωχτά να δώσουνε εξετάσεις. Αποτέλεσμα: οι άτυπες επετηρίδες του σήμερα. 3) Το ζήτημα του πτυχίου ως αποδεικτικού της γνώσης ενός γνωστικού αντικειμένου: Θα έπρεπε να είναι δεδομένο - για διδασκαλία σε δευτεροβάθμια μιλάμε, μία βαθμίδα κάτω, αν έχεις πτυχίο δεν στέκει να ζητείται να επανεξεταστείς στο γνωστικό.4) Το ζήτημα της εξέτασης ως απόδειξης ικανότητας: δεν είναι το τίποτα και δεν είναι τα πάντα. Κάποια στιγμή να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε σαν μαθητές που πρέπει να μας εξετάσει το Κράτος-καθηγητής γιατί αλλιώς τα ίδια θα μεταφέρουμε και στη διαδασκαλία μας.5) Το ζήτημα γραπτός ΑΣΕΠ vs ΑΣΕΠ με μόριοδότηση: Το εκάστοτε υπουργείο επιλέγει τι θα κάνει κι αν θέλει και μπορεί να περάσει από την
Πως θα γίνει να αρχίσουν να σκεφτονται όλοι σαν εσενα? Εχεις κανενα μαγικό φιλτρο? Γιατι όπως βλέπεις η κοινη λογική εδω μέσα εκλέιπει. Το μονο που υπαρχει είναι ατομικο συμφερον.......
Ποσοστά στον ΑΣΕΠ σου : 38 Επιτυχόντες 2500 Υποψηφιοι για 48 Θέσεις.Όποιος έγραφε την βάση, έμπαινε. Τέλος Εποχής. Το ΣΤΕ αποφάσισε.
Οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ (2008) θέλουν να ισχύσει ο ΑΣΕΠ του 2008 και μόνον αυτός. Κανείς από αυτούς δεν θέλει γραπτό διαγωνισμό εκτός από αυτόν που είναι επιτυχόντες.