0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΟΥ 2006 Η ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΧΙ Ι ΜΙΣΗ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΚΟ
ναι φιλε ανδρεα απο τη στιγμη ομως που εγινε το 24 μηνο πολλοι παρατησαμε ομως το διαβασμα γιατι φταναμε το 24μηνο. Εγω προσωπικα εχω 2 επιτυχιες. Εμπιστευτηκαμε τη διοιηκηση και τον νεο νομο και εκεινη μας κατηργησε
τo 24μηνο ήταν το πιο λειτουργικό: ασεπ και σε 24 μηνες τέλος τα βάσανα και θα είχαν πρόσβαση όλοι: αυτοί που δεν είχαν ασεπ θα τους έβαζε να πάρουν μια επιτυχία και με 24μηνες προϋπηρεσία διορισμός και όχι μια ζωή ασεπ και μια ζωή αναπληρωτές...όμηροι και θύματα....
Τώρα μιλάς σωστά portokali. Και να ξέρεις ότι σε πολλές ειδικότητες ο μόνος "Νόμιμος" τρόπος για να ξεκολλήσεις απο τον πίνακα μηδενικής είναι ο γραπτός ΑΣΕΠ. ( Που είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζεις )
Τώρα για τον ασεπ ας τον προκηρύξει όπως στην Κύπρο:
Tι να κανει... να προκυρηξει διαγωνισμο? Με τι λεφτα? Νομιζω οτι πολλοι δεν εννοουν να καταλαβουν οτι λεφτα γιοκ...για διορισμους...και προφανως χωρις λεφτα οποιοδηποτε συστημα προσληψης θα ειναι κενοταφιο...
άρα θα συνεχιστεί το παρόν σύστημα πρόσληψης αναπληρωτών βάσει και ΣτΕ....
Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω είναι κατανοητό ότι οι προσλήψεις μονίμων και αναπληρωτών πρέπει να γίνουν από έναν κοινό Πίνακα διορισμών, στον οποίο θα προσμετράται μόνον η καλύτερη επιτυχία του εκπαιδευτικού σε κάποιον από τους προηγούμενους γραπτούς διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, με το σύνολο του βαθμού της βέβαια.Σε αυτόν τον Πίνακα, εάν το Υπουργείο το επιθυμεί, θα μπορούσε να προσθέσει προϋπηρεσία, βαθμό και παλαιότητα πτυχίου, κοινωνικά κριτήρια, μεταπτυχιακά ή ό,τι άλλο επιθυμεί.Η μοριοδότηση όλων αυτών όμως, πρέπει να είναι κατά πολύ μειωμένη σε σχέση με το συνολικό βαθμό στον καλύτερο ΑΣΕΠ του ενταγμένου στον Πίνακα.