0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ διακρίνεις μη προσωπική κριτική σε αυτό; Δε ξέρω τι έγινε παλιά. Ξέρω ότι πλέον ο δρόμος είναι οι δικαστικές αποφάσεις και οι αυθαιρεσίες δε γίνονται αποδεκτές. Αν βέβαια μας "πουλήσει" εξώφθαλμα και η δικαιοσύνη, τότε δε νομίζω ότι είναι και πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Με το "πουλήσει εξώφθαλμα" εννοώ απόφαση που είναι προφανέστατα στημένη, αντικειμενικά. Δεν πιστεύω πάντως να συμβεί κάτι τέτοιο.
δεν ήταν για σενα αυτο......αν ηταν θα το ειχα κάνει με παράθεση. Ήταν για τον προηγούμενο που με χαρακτήρισε ακατανόμαστο.....ο κακομοίρης!!!!
τα δικαστηρια για να βγάλουν αποφάσεις κανουν 10 ΧΡΟΝΙΑ!!!
Εμεις ειναι δυσκολο να το δουμε ...γιατι ειμαστε μελη αυτου του οικοσυστηματος...
Εμεις ειναι δυσκολο να το δουμε ...γιατι ειμαστε μελη αυτου του οικοσυστηματος...ΥΓ.Δωστε 4 ΑΣΕΠ και θα καταλαβατε γιατι βλεπω τον ευατο μου αδιοριστο...κ Δοξιαδη...
Η έκφραση "αδιόριστος εκπαιδευτικός" καθιερώθηκε από την εποχή της επετηρίδας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών καθηγητικής σχολής, κάθε απόφοιτος εγγραφόταν στην επετηρίδα και κάποια στιγμή -έστω και αργά- θα διοριζόταν. Αυτή τη στιγμή η έκφραση ταιριάζει μόνο σε αυτούς που έχουν ΦΕΚ και δεν διορίστηκαν και σε όσους είναι ήδη στα σχολεία και δεν είναι μόνιμοι για να ξεχωρίζουν από τους άλλους.Φυσικά αν το δικακστήριο δικαιώσει και τους επιτυχόντες παλαιοτέρων ΑΣΕΠ, που τους εκλάπει η θέση λόγω πελατειακών ομαδικών ρουσφετιών των τότε κυβερνήσεων, θα μπορούν και αυτοί να αυτοχαρακτηρίζονται έτσι, αν και δεν είναι στα σχολεία. Για τους υπόλοιπους η έκφραση είναι όντως αδόκιμη.
Έτσι είναι στην ουσία, και ας μην αρέσει σε κάποιους.
Εξώδικη διαμαρτυρία αναπληρωτών μόνο με προϋπηρεσία προς τον Υπ. Παιδείας Νίκο Φίληhttp://xenesglosses.eu/2016/03/exodiki-diamartyria-anapliroton-mon/
http://www.esos.gr/arthra/42726/esos-metadidei-tora-zontana-tin-ef-olis-tis-ylis-synenteyxi-typoy-tis-politikis-igesiasσε ερώτηση για το πως θα γίνουν οι διορισμοί απάντησεενιαίος πίνακας αναπληρωτών και διορισμώνμιλάνε με όλους αλλά κυρίως με το ΣΤΕυ.γ. η συνέντευξη γίνεται αυτή τη στιγμή και τρέχει..μέσω ΑΣΕΠ είπε