0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιοί πίνακες είναι παράνομοι συνάδελφε; Μήπως κάπου το έχουμε χάσει; Μια χαρά νόμιμοι είναι οι πίνακες και θα είναι και του χρόνου αν τα πράγματα μείνουν όπως είναι, κατά ΣΤΕ βεβαίως βεβαίως.
kinegiros, o touristakos δεν έγραψε ότι είναι παράνομοι οι πίνακες. Μίλησε για παρανομία του υπουργείου.Όταν το υπουργείο εναρμονιστεί με τη νομολογία που διαμορφώνεται από το ΣτΕ, οι πίνακες θα έχουν αλλάξει.
Κυριακή κοντή γιορτή....αλλά ορισμένοι θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα!!
Μα εγω νόμιζα πως συμφωνα με την απόφαση του ΣΤΕ η επιτυχια ΑΣΕΠ θα αποτελεί προυποθεση για να δουλέψει κάποιος......
Γραπτός ΑΣΕΠ για τουλάχιστον ένα με δύο χρόνια δε θα γίνει για διαφόρους λόγους π.χ δε προλαβαίνουν την προετοιμασία όπως είπε ο Φίλης κ.λπ. Θα γίνει λοιπόν διαδικασία ΑΣΕΠ (με μόρια) όπως γίνεται σε τόσα άλλα υπουργεία κ υπηρεσίες εδώ κ χρόνια.. Εμείς πρέπει μέχρι να πεθάνουμε (κ εγώ προσωπικά ξυστά πέρασα) να γράφουμε εξετάσεις κ να ξαναγράφουμε κ πάλι από την αρχή για να τα μαθαίνουμε καλύτερα κ να τα εμπεδώσουμε...!Κατάντια στο μεγαλείο της!Αλλά έχουν γραφεί αρκετά για το θέμα αυτό!Πιστεύω για τον ένα πίνακα (μονίμων κ αναπληρωτών)αν κ δε σύμφωνώ με αυτό,είναι πως θέλουν να κρατήσουν την μοριοδότηση του προτελευταίου κ τελευταίου ως έχει,την προϋπηρεσία ως έχει(1 μόριο για κάθε μήνα)χωρίς τα χ2 κ να προσθέσουν ακόμη τρεις στηλες για μεταπτυχ-παιδαγ-κοινωνικά με συντελεστές που ψάχνουν να βρουν.Θα γίνεται η άθροιση κ ο σώσων εαυτόν σωθείτω!! Αυτό πιστεύω ότι θα κάνουν κ σε ένα μήνακ μισό θα ξέρουμε!Κ έχω την πεποίθηση ότι αυτό θα κάνουν διότι δίκιο έχουν όλοι κ αν υποστηρίξουν τη μια η την άλλη πλευρά θα έχουν πολλές προσφυγές.Ενώ έτσι κάτω υπό την ομπρέλα του ένδοξου κ νομιμότατου ΑΣΕΠ όλοι δικαιωμένοι!!!Αραγε το πεντάχρονο αυτό το καταλαβαίνει?
Μα εγω νόμιζα πως συμφωνα με την απόφαση του ΣΤΕ η επιτυχια ΑΣΕΠ θα αποτελεί προυποθεση για να δουλέψει κάποιος.......Εκει που δεν υπάρχουν επιτυχόντες, θα εφαρμοστεί διαφορετικός νόμος? Δυο μέτρα....δυο σταθμά!!! Ρε πάτε καλά.........Ή εφαρμόζεται ο νόμος ή δεν εφαρμόζεται. Γι΄άυτο λέω πάλι οτι για να εφαρμοστεί κάτι τετοιο πρεπει να γίνει ΑΣΕΠ στον οποίο θα συμμετεχουν όλοι (όπως προεβλεπε και ο νομος Διαμαντοπούλου).
Έχετε σκεφτεί το ότι αν βάλει τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά στη μοριοδότηση θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα μισθολογικά κλιμάκια και ότι αυτό δε συμφέρει το κράτος;Θα πρέπει να τα ΄΄στάξει΄[/b]΄ γιατί τότε τα επιπλέον προσόντα θα θεωρούνται ως προϋπόθεση διορισμού;