0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πριν από την 527 ούτε αυτό δε θα έκαναν... Είναι μια βελτίωση... Αλλά πάλι χρόνους κτήσης πτυχίου θα πάνε να προτείνουν... Τί είχες Παντελάκη μου, τι είχες Παντελή μου... Πιθανώς να βάλουν μπροστά μόνο την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, όπως λέει και ο Portokali.
Ο τελευταιος διαγωνισμος ειναι εν ισχυ! Δεν μπορει να συγκριθει ο βαθμος του 08 με αυτον του 04+06. Ποτε θα το καταλαβατε ? Θα γινουν προσφυγες ξανα. Το μονο που μπορει να γινει εινα να παρουν καποιο μπονους οι επιτυχοντες των προηγουμενων διαγωνισμων. Οι τους προυπηρεσιακηδες μονο δεν τους βλεπω καλα.Θεωρω οτι ειναι πολυ αδικο αλλα ετσι ειναι. Παντως βλεπω πολυ καθυστερηση και δεν βλεπω να γινετε τπτ.
Διανύουμε την μεταβατική περίοδο μέχρι την εφαρμογή του 3848 για τους διορισμούς. Με την κατάργηση του 3848 και την θέσπιση νέου νόμου θα περάσουμε πρώτα επίσης από μια μεταβατική περίοδο. Να μην μας ενδιαφέρει τι θα θεσπιστεί σαν νόμος, αλλά μόνο τι θα προταθεί για την μεταβατική... , αφού και πάλι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ο νόμος, μιας και θα έχουμε κάποια στιγμή άλλη κυβένρηση με άλλες προτεραιότητες... Μόνο η μεταβατική περίοδος ενδιαφέρει λοιπόν...
ΥΓ. Αλήθεια ο 3848 για τους διορισμούς έχει κριθεί αντισυνταγματικός; Δεν θυμάμαι και έχω χάσει κάποια επεισόδια. Η έχει κριθεί μόνο "ταξικά" άδικος...
Συγγνώμη αλλά ή έχεις άγνοια ή μεροληπτείς. Γιατί, αν σε ενοχλεί το (5), θα πρέπει να σε ενοχλεί και το (3). Αφενός γιατί τα κοινωνικά κριτήρια αποτελούν ένα είδος γλειψίματος (η μοριοδότησή τους δεν έγινε άνευ ανταλλάγματος) και αφετέρου γιατί η ιδιότητα του 3τεκνου (πολύτεκνος κλπ) δε σημαίνει αναγκαστικά κι ότι ο 3τεκνος έχει ανάγκη ή ότι έχει μεγαλύτερη ανάγκη από έναν άγαμο/άτεκνο. Αν υπήρχε πραγματικά ενδιαφέρον για κοινωνικά κριτηρια, θα εξεταζόταν το οικογενειακό εισόδημα/ε9. Ναι, η συνάδελφος μπορεί να είναι 3τεκνη αλλά αν έχει σύζυγο/πατέρα με μεγάλο εισόδημα γιατί να συερήσει το εισόδημα από τον άνεργο με μηδενικό εισόδημα ετών πχ 45 που προφανώς δεν μπορεί να ζει με χαρτζηλίκι από τους γονείς σ'αυτή την ηλικία; Μου έχει τύχει με συνάδελφο που και δήλωσε πως θα έκανε 3ο παιδί για να διοριστεί και είχε περιουσία από πίσω της. Πήρε περισσότερες ώρες από'μένα λόγω 3τεκνίας και το καλοκαίρι πήγε διακοπές 1 μήνα σε 3 χώρες. Κι εγώ μετρούσα τα 2ευρα για το φαγητό μου. Καλό;
Πριν από την 527 ούτε αυτό δε θα έκαναν... Είναι μια βελτίωση... Αλλά πάλι χρόνους κτήσης πτυχίου θα πάνε να προτείνουν... Τί είχες Παντελάκη μου, τι είχες Παντελή μου... Πιθανώς να βάλουν μπροστά μόνο την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, όπως λέει και ο Portokali. Γιατί δεν είναι δημοσιογράφοι, κανένας τους σε αυτά τα "εκπαιδευτικά sites". Αναπαράγουν ειδήσεις και άρθρα που έχουν φτιάξει άλλοι ή έτοιμες δηλώσεις. Έτσι κάνω και γω site...
θα πάρουν μπόνους οι αρχαίες επιτυχίες και δεν θα πάρουν οι προϋπηρεσίες;
Όντως Sikat οι βαθμοί δεν είναι συγκρίσιμοι, αλλά θυμάμαι πως κάποτε σε μια συζήτηση θα μπορούσαμε να άρουμε αυτή τη δυσκολία αν μοριοδοτούσαμε την σειρά κατάταξης και όχι τον βαθμό. Φυσικά αν προταθεί κάτι τέτοιο σε δικαστικό, θα βγάλει φλύκταινες με τις γνώσεις του από την στατιστική, λόγω της 3ης δέσμης από παλιά...
Γιατι ρε...η προυπηρεσια δεν ειναι αρχαια πλεον?...Ααα και κατι που σκεφτηκα τωρα ...να υπαρχει μπονους για την αρχαιοτητα της επιτυχιας του ΑΣΕΠ..αμ τι... ...Το ομολογω ειναι φωτογραφικη για μενα...πρωτη επιτυχια το 2000!!!!!!!!!!!!!!
Μιας και μιλάμε (και) για Αννούλα...θυμάστε ποιους πρόλαβε κυρίως να διορίσει την πρώτη χρονιά της μεταβατικής περιόδου;