0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτοί και εμείς και οι άλλοι........συνεχίστε ετσι. Ειστε σε καλό δρόμο......
'' Δεν πιστοποιείται η δυνατότητα διδασκαλίας με το διαγωνισμό ΑΣΕΠ .Δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι πιστοποιείται αυτή η δυνατότητα με το διαγωνισμό ΑΣΕΠ που μέχρι τώρα γνωρίζετε ότι υπάρχει. Είναι πιο πολύ θέμα τύχης και ψυχολογίας και άλλων τέτοιων πραγμάτων, παρά θέμα ουσιαστικής διαπίστωσης της ικανότητας για διδασκαλία''. Το παραπάνω ανέφερε ο υπουργός Παιδείας στην τοποθέτησή του για τους εκπαιδευτικούς.
Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΑΣΕΠ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Κ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.. ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ (ΜΕ ΠΛΑΦΟΝ) ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.ΣΤΟ ΥΠΠΕΘ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΙΓΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ.
Τι μου ειπε ο Κολλυρης..σε συνομιλια μαζι τουΟΧΙ δεν σημαινει οτι η επιτυχια ΑΣΕΠ θα ειναι προαπαιτουμενο για αναπληρωτες και μονιμους ...ακομη διοτι δεν εχουν αποφασισει μεχρι στιγμης τιποτα...
Ποιοι ΑΣΕΠ θα μετρανε ; Μαλλον οι 2 τελευταιοι σιγουρα δηλαδη μεχρι και το 2006...με καθε επιφυλαξη και παλι...
mks75 μιλάει με Χατζηφώτη,mks75 μιλάει με Κολλύρηmks75 μιλάει με mks75τελικά ποιος είσαι...ο jack norris του pde; εννοείται πως σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Πρόκειται για εκτιμήσεις νομικών...έχουν κάποια αξία.
Απλα γνωστοι μου εχουν προσφυγει με ΧΦωτη και εγω με Κολλυρη...thats all...
Να μας έλεγαν αυτές οι εκτιμήσεις και κάτι που δε ξέρουμε, καλό θα ήταν... Τα κριτήρια που αναφέρει ο Κολλύρης τα ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό. Το πώς θα μετρήσουν είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης. Το ότι δε θα αποτελεί προαπαιτούμενο ο ΑΣΕΠ, είναι ένα σημαντικό θέμα πάντως. Αρχίζει να θυμίζει η υπόθεση πάντως όλο και περισσότερο τους Μπαλτά-Κουράκη και εκείνο το πολυνομοσχέδιο για τους αναπληρωτές που όλο έρχονταν και ποτέ δεν ήρθε. Μέχρι 15 Μαρτίου θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα ακούγαμε. Και σήμερα, 11/3 θυμήθηκε να ζητήσει από ΟΛΜΕ και ΔΟΕ να καταθέσουν τις προτάσεις τους σε επόμενη συνάντηση τους, χωρίς ο ίδιος να καταθέσει πρόταση. Θα έρθει έτσι ο Απρίλης, ε μετά έχουμε Πάσχα, μετά θα πούμε δεν προλαβαίνουμε και μετά θα ξαναρχίσουμε διάλογο, αφού έτσι κι αλλιώς τις χάσαμε τις προθεσμίες.
ψέματα; Όντως είναι ήδη κάπως αργά. Μήπως μιλάνε για την μεθεπόμενη χρονιά; Μήπως και οι διορισμοί τότε θα γίνουν; Μου θυμίζει λίγο η ιστορία και μένα τον Κουράκη. Μία σεζόν το μόνο που νομοθέτησε ήταν η επιλογή των διευθυντών και αυτή βγήκε προχτές άκυρη από το ΣτΕ.