0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tο να μην εισαι στους διοριστεους δεν σημαινει οτι δεν ξερεις η οτι εισαι ανικανος για διδασκαλια. Ας μην φτανουμε σε τετοιες ακροτητες. Ειμαι φανατικη υπερ του ασεπ, με ενοχλει το οτι πολλοι απεκτησαν αδιαφανη προϋπηρεσια, αλλα δεν θα βγαλω αχρηστο τον συναδελφο αναπληρωτη με τον οποιο συνεργαζομαι τοσα χρονια στα σχολεια διπλα διπλα- και που ειναι συνηθως πολυ πιο ευσυνειδητος και εργατικος απο τους ντοπιους μονιμους παλιους του συλλογου!
καινούριος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ του χρόνου ή σε 2 χρόνια θες να γίνει? ?
Πεστα !!!!και ξαναπεστα!!!!!6 φορες ειχαν την ευκαιρια ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ!!!!!!6 φορες..............................6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!166666666666666666666!!!!!αρκετα ΜΕ ΤΗ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ..Ερωτηση???πως προσληφθηκατε την πρωτη φορα αναπληρωτες κ ωρομισθιοι????ποιος σας εβαλε??Γιατι η πλειονοτητα μετα απο επιτυχιες στο ΑΣΕΠ μπηκε στους πινακες με βασιμες ελπιδες να εργαστει..........ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quoteΓια να παρεις LOWER περνας απο εξετασεις..Για να παρεις ECDL περνας απο εξετασεις..Για να περασεις στις πανελληνιες εξεταζεσαι σεμερικα μαθηματα..Ετσι ειναι και ο ΑΣΕΠ.. εξεταζει γνωσεις και δεξιοτητες..Εχει και μια "ατιμη" ενοτητα που λεγεται διδακτικη τουμαθηματος της ειδικοτητας σου..Τωρα αν ΔΕΝ ξερεις ουτε στο γνωστικο να απαντησεις ουτε στα παιδαγωγικα ουτε στην διδακτικη.. ε συγνωμητοτε εισαι επικινδυνος και ακαταλληλος να μπεις σε ταξηκαι να διδαξεις..Και ΔΕΝ ειναι καθολου θεμα τυχης να με συγχωρειτε..Ειναι θεμα ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ..Υ.Γ. την προυπηρεσια που εχετε μερικοι εχει αξιολογηθειαπο κανεναν;; Αν κανατε σωστο μαθημα;;Και γιατι τα παιδακια πηγαιναν μετα στο φροντιστηριο;;Οταν πηγα σε ΠΔΣ επειδη μετα τα πρωτα μαθηματα το τμημαεπαψε να υπαρχει γιατι δεν ερχοταν κανενα παιδακι εγωομως ειχα την παρουσια μου εκει και ο διευθυντης υπεγραφεκανονικα οτι εκανα μαθημα.. τετοια προυπηρεσια θελετενα μετρησει;;ΑΠΟΡΩ..
Δύσκολη ερώτηση για το πορτοκάλι! Φαντάζομαι εννοείς με το νόμο 3848.
για εσένα είναι εύκολη;
Υπεκφυγή λέγεται αυτό... Για μένα ναι είναι. Είμαι επιτυχών του ΑΣΕΠ του 2008 και με συμφέρει να παραμείνει αυτός ο τελευταίος ΑΣΕΠ. Αλλά εφόσον είμαι υπέρ του ΑΣΕΠ και δε μένω στα λόγια όταν μιλάω για ίσες ευκαιρίες σε όλους, φυσικά λέω να γίνει νέος ΑΣΕΠ εδώ και τώρα. Για απάντησε μας και συ τώρα...
ασεπ με ποιους όρους; εκείνους του 3848;
Α τώρα θες να συμφωνήσουμε και τους όρους... Επειδή δεν πρόκειται να συμφωνήσεις με οτιδήποτε άλλο από αυτό που συμφέρει καταφανώς εσένα, πες μας πώς τον θες εσύ...
με δεν είμαι μόνο εγώ αυτός που διαφωνεί με όρους του 3848...ψάξε το λίγο και θα δεις ...