0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ εννοείς τώρα πώς θα κατατάσσονται οι υπόλοιποι, αφού προταχθούν οι επιτυχόντες; Σου είπα, αν προτάσσονται οι επιτυχόντες, καταταχθείτε όπως θέλετε...
ακριβώς, μετά τους επιτυχόντες φυσικά, απλά είναι κάτι που πρέπει να διευκρινιστεί γιατί αγγίζει τις τεχνικές ειδικότητες πολύ ..η λογική πάντως ''αφού δε με αγγίζει να κάνετε ότι θέλετε'' οδήγησε σε αυτό το σημείο την παιδεία στην Ελλάδα καλοπροαίρετα στο λέω
Κοίτα, στο λέω με το δεδομένο ότι οι τωρινοί δε σκοπεύουν να κάνουν γραπτό διαγωνισμό ΑΣΕΠ. Εγώ είμαι υπέρ του γραπτού ΑΣΕΠ, ακριβώς ώστε να έχουμε μια σχετική έστω εικόνα του ποιος μπαίνει στην τάξη. Αλλά αφού δε σκοπεύουν να κάνουν, ας προτάσσονται τουλάχιστον οι επιτυχόντες που έχουν αξιολογηθεί και μια φορά...
δε διαφωνώ σε τίποτα, αυτό λέει και ο 3838, πρώτα οι 55+ και αν δεν υπάρχουν οι 55 και κάτω
Για αναπληρωτές όμως ε, όχι για διορισμούς. Πιστά στο πνεύμα του νόμου Αρσένη. 100% ΑΣΕΠ. Αν περάσουν λιγότεροι τη βάση, τότε οι θέσεις μεταφέρονται στον επόμενο διαγωνισμό. Και ας δουλεύουν οι αποτυχόντες αναπληρωτές, αν χρειάζεται.
Αυξάνονται κατά 1.655 οι θέσεις των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
O νόμος Διαμαντοπούλου έβαζε τάξη στο χάος και ΕΝΙΑΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ (που δεν εφαρμόστηκαν ποτέ...). Κακά τα ψέματα. Τώρα αν έπρεπε η προϋπηρεσία να έχει μεγαλύτερο συντελεστή ή όχι συζητήσιμο. Σε κάθε περίπτωση για μένα δεν έπρεπε να υπήρχε εξ ορισμού αναπληρωτής ή ωρομίσθιος ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ. ΤΕΛΟΣ.
Οι οποιοι μαντεψτε οταν αποφοιτησουν θα θελουν και αυτοι ΑΣΕΠ για να διοριστουν...ενταξει δεν υπαρχει σωτηρια...
Από το κάτσε καλά Γεράσιμε, περάσαμε στο άλλο άκρο. Όπως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται, πολλοί είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Ευτυχώς(λέω εγώ) που δεν νομοθετούν.Έτσι μπορεί να λατρέψω κι εγώ τον Αρσένη(λέω να του στήσω και μια προτομή και να τον προσκυνώ κάθε μέρα). Πέρα από την πλάκα , εσεις που είστε ταγμένοι με τον νόμο Αρσένη έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να δίνεται ξανά και ξανά.....ως τα βαθιά γεράματα σε γραπτό διαγωνισμό;Τίποτα δεν είναι σίγουρο.Ακόμη και το να ξαναείναι κάποιος αναπληρωτής είναι επισφαλές. Εκτός αν κάποιοι από εσάς όντας επιτυχόντες σε έναν ή περισσότερους ασεπ νομίζεται πως είστε οι σουπερ διανοιες και η καρέκλα σας περιμένει.Αν το πιστεύετε πραγματικά ζείτε στον μικρόκοσμό σας και αφού τα έχετε ήδη βρει μη σας χαλάσω την σούπα. Αν πάλι πιστεύτε πως έτσι θα κριθεί ο άξιος εκπαιδευτικός για να μπει στην τάξη, λυπάμαι δεν θα μοιραστώ μαζί σας τις μαζοχιστες σας τάσεις. Είτε στην μία είτε στην άλλη είμαστε πάντως ο πιο κομπλεξικός κλάδος.
Εκτός αν κάποιοι από εσάς όντας επιτυχόντες σε έναν ή περισσότερους ασεπ νομίζεται πως είστε οι σουπερ διανοιες και η καλέκλα σας περιμένει.
Από το κάτσε καλά Γεράσιμε, περάσαμε στο άλλο άκρο. Όπως για πολλοστή φορά αποδεικνύεται, πολλοί είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Ευτυχώς(λέω εγώ) που δεν νομοθετούν.Έτσι μπορεί να λατρέψω κι εγώ τον Αρσένη(λέω να του στήσω και μια προτομή και να τον προσκυνώ κάθε μέρα). Πέρα από την πλάκα , εσεις που είστε ταγμένοι με τον νόμο Αρσένη έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να δίνεται ξανά και ξανά.....ως τα βαθιά γεράματα σε γραπτό διαγωνισμό;Τίποτα δεν είναι σίγουρο.Ακόμη και το να ξαναείναι κάποιος αναπληρωτής είναι επισφαλές. Εκτός αν κάποιοι από εσάς όντας επιτυχόντες σε έναν ή περισσότερους ασεπ νομίζεται πως είστε οι σουπερ διανοιες και η καλέκλα σας περιμένει.Αν το πιστεύετε πραγματικά ζείτε στον μικρόκοσμό σας και αφού τα έχετε ήδη βρει μη σας χαλάσω την σούπα. Αν πάλι πιστεύτε πως έτσι θα κριθεί ο άξιος εκπαιδευτικός για να μπει στην τάξη, λυπάμαι δεν θα μοιραστώ μαζί σας τις μαζοχιστες σας τάσεις. Είτε στην μία είτε στην άλλη είμαστε πάντως ο πιο κομπλεξικός κλάδος.
Εσεις ποσες επιτυχιες εχετε κυριε στον διαγωνισμο του ΑΣΕΠ? Ελπιζω να εχετε καποια...