0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διορισμοί 2005 απο 287 αναπληρωτές προϋπηρεσίας που διορίστηκαν μονο 7 έδωσαν ΑΣΕΠ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν!!!;;;;!!!;;;[/quoteΦοβερα ποσοστα επιτυχιας..Προτεινω ΑΜΕΣΟ ΜΟΝΙΜΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ..Και μετα αναρωτιουνται γιατι δεν μπορουννα λυσουν μια ασκηση στον πινακα..
Ενίοτε οι κατσαρίδες αποδεικνύονται εξυπνότερες .....
Υποθετω οτι εδω μιλαει η εμπειρια...
Προφανώς και υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Δεν είπα πως θέλω να με διορίσει το υπουργειο χωρίς να το αξίζω. Είπα πως δεν θέλω να με χρησιμοποιήσει το υπουργείο όσο πάει και μια στιγμή μου πει "φιλαράκι τώρα θα πάρω τον άλλο που μου έγραψε 70, ενώ εσύ 65 είναι καλύτερος". Και θα μοιράζεται και θα ξαναμοιράζεται με αυτόν τον τρόπο το ίδιο πιάτο φαί σε πολλούς δύστυχους. Και στην ουρά θα το περιμένουν ως μάνα εξ ουρανού οι νέοι. Εσύ καλλιεργείς αυταπάτες(χρησιμοποιώντας το δόλωμα της αριστείας) ενώ εγώ προσπαθώ να προσγειώσω στην πραγματικότητα.Γύρνα λοιπόν στο δικαστικό κομμάτι που είναι και το στοιχείο σου!
Όλες οι γραπτές εξετάσεις που δώσαμε εχαιραν εκτίμησης από όλους ή τουλάχιστον δεν αμφισβητουνταν το κύρος τουςΠχ έγραφες καλά στις πανελλαδικές μπορουσες να γίνεις καθηγητήςΌταν όμως κρίνουμε τον ασεπ των εκπαιδευτικων τον ευτελιζουμεΔιαφωνώ γιατί ήθελε ικανότητες για να επιτύχει κάνεις αλλά μετρούσε και η εμπειρία και η επαφή με τα αντικείμεναΦοβάμαι ο ασεπ είναι κόκκινο πανί για κάποιουςΚαι όμως ήταν το πιο αξιοκρατικο σύστημα
Και κάτι σχετικό με το θέμα:http://xenesglosses.eu/2016/03/gia-ta-teli-iouliou-programmatizei-kybernisi-kalyxi-13-500-kenon-theseon-sto-dimosio/Όσο βέβαια μπορούμε(δεν μπορούμε αλλά τι να κάνουμε) να πιστεύουμε σε τέτοιες ειδήσεις.
Χωρις σχολια...http://xkfilippidis.blogspot.co.uk/2016/03/blog-post_683.html
Είχα αγανακτήσει με τις πλάγιες οδούς. (Στην ειδικότητα μου πήρε πχ.100 με προϋπηρεσία λίγο πριν βγουν τα αποτελέσματα ενώ είχε προκηρύξει 20 διοριστέους από ασεπ. Δεν έχουν διοριστεί ακόμα οι μισοί. ) Οι αριθμοί ενδεικτικοί τηρουμένων των αναλογιών. Πραγματικά αγανακτεί κανείς όταν βλέπει ότι οι 100 που διορίστηκαν ή δεν έδωσαν καθόλου ασεπ ή πήραν 20, 30 και στην καλύτερη περίπτωση σχεδόν 40. Γι'αυτό τρελαίνομαι όταν ακούω καλά είσαι καθηγητής με 55 και με 54 δεν αξίζεις...... Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι οι αποτυχόντες παρ'ολίγον επιτυχόντες. Να προσθέσω ότι οι προϋπηρεσίες σε εμάς δε ξεκίνησαν με ιδιαίτερα διαφανείς διαδικασίες...... τεσπα...........για τους παραπάνω λόγους είμαι φανατικά υπέρ του ΑΣΕΠ.Να εξομολογηθώ ότι έχω δουλέψει με πολλούς μόνιμους εκείνης της φουρνιάς, οι περισσότεροι εξαιρετικά παιδιά, με τους περισσότερους φίλοι και στη δουλειά εξαιρετικοί συνάδελφοι.... Δεν είπε κανείς ότι ο ΑΣΕΠ είναι πανάκεια δε σε κάνει καλύτερο εκπαιδευτικό αλλά είναι ένα σύστημα αξιολόγησης αξιοκρατικό, ένα αίσθημα δικαιοσύνης εντέλει. Ξαναλέω είμαι φανατικά υπερ του ασεπ και αν ξαναγίνει ναι θα πάω ή μάλλον. Ευτυχώς πάντως η 527 δίνει ένα δίκιο στους επιτυχόντες και μπορούμε να ελπίζουμε, γιατί μέχρι τώρα αν έλεγες έχω επιτυχία ασεπ στιγματιζόσουν από πάση φύσεως συνδικαλιστή. Σε όλους τους συλλογισμούς εμείς οι "επιτυχόντες" καλά είναι να μη ξεχνάμε ότι το επάγγελμα πλέον είναι μόνιμος αναπληρωτής και θα εξακολουθήσει. Κανείς φαντάζομαι δεν περιμένει τους μαζικούς διορισμούς. Δηλαδή τι; ας πούμε ότι διορίζει 3 άντε 4 τι έγινε αφού αναπληρωτές παίρνει διακόσιους. Για να πάω αναπληρωτής πρέπει να δίνω κάθε 2 χρόνια ασεπ. Οκ θα δώσω αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είναι τόσο εύκολο, δουλειά, μαγείρεμα, μωρό και διάβασμα. Άντε οκ θα τα ξανακαταφέρω..... και αν δε μπορώ να πάω;;;; ας πούμε αν έχω 40 πυρετό, κολικό νεφρού, γαστρεντερίτιδα, σκωλικοειδητιδα, ή αν γεννάω το δεύτερο, όμως τι θα κάνω;;; (για την ιστορία έχω χάσει τον προτελευταίο ασεπ γιατί ήμουν στο νοσοκομείο)Δε θα μπορώ να δουλέψω έστω ως αναπληρωτής;;; κάθε δύο χρόνια θα αλλάζω δουλειά;;;Μια σειρά πήγε να τη βάλει ο 3848 (άντε ας γίνουν και βελτιώσεις) (πορτοκάλι μη ξαναπεις πλζ για ταβάνι και διπλά). Αλλά ανεξάρτητα τι είπε η δικαιοσύνη (trust no one) δε γίνεται να δίνουμε πάντα ασεπ με τόσο λίγους διορισμούς γιατί ξεχνάς το ανθρώπινο στοιχείο και πρέπει να μη ξεχνάμε να ζήσουμε κιόλας. Στο μοναδικό που θα συμφωνήσω με το (mathstavros) είναι ότι καλά είναι να μην αποζητάμε να είμαστε τόσο αναλώσιμοι. Ναι στον ΑΣΕΠ επιτέλους ναι στο όριο προϋπηρεσίας ναι σε όλα τα προσόντα αλλά ας μη γινόμαστε νομολάγνοι. Ο 3848 λέει οι τρεις τελευταίοι διαγωνισμοί, η 527 απορρίπτει τη σύγκριση διαγωνισμών, αλλά τρόποι υπάρχουν πχ. τελευταίος συντελεστή 1, προτελευταίος 0,9, παραπροτελευταίος 0,8, και παλαιότεροι 0,7. Όλοι λίγο πολύ έχουμε χάσει το δίκιο μας αλλά ας μη χάσουμε τη λογική μας.