0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιοι πιέζουν στο υπουργείο για γενναία μοριοδότηση της προυπηρεσίας και κάποιοι χρόνια τώρα για την σκληρή προυπηρεσία(γιατί εκεί και αν πρέπει να είσαι ''άριστος'') των νόμιμων φροντιστηρίων............λίγο σχετικό βέβαια, αλλά επειδή πήρε κάτι το αυτί μου...http://xenesglosses.eu/2016/03/moriodotisi-ekpaideutikon-frontisti/
Αυτες ερχονται.Αυτοι ποτε θα ξεκουβαλησουν να ησυχασουμε;6666 διορισμοι ανα χρονο,αν το δουμε ισοποσα.Ειναι αυτο που λενε,δεν το θελει ουτε ο Θεος,οχι μονο οι κουαρτετοι.
Sorry, δεν ήταν να συναντηθεί χθες με εκπροσώπους των "θεσμών" για να καταθέσει τεκμηριωμένο αίτημα για 20000 διορισμούς σε βάθος τριετίας; http://www.avgi.gr/article/6365626/aurio-i-sunantisi-tou-n-fili-me-tous-ekprosopous-ton-thesmon
20.000 φασκελα μπορει... Και του λεει η Τροικα ..."Ωραια θελεις διορισμους-Λεφτα δεν υπαρχουν βρες ισοδυναμα..." ...τι θα κανει ο περισπουδαστος υπουργος μας τοτε...?Οσο για το αν κατατεθηκε η μελετη επιτρεψτε μου να εχω αμφιβολιες... ...ας ειμαστε προσεκτικοι με τα διαφορα ΜΜΕ και ιστοσελιδες...
Ωραια και εγω σου λεω καθεται μπροστα στην Τροικα και τους δινει την μελετη...και ερχεται η εξης ερωτηση :"Με ποιο αξιοκρατικο συστημα θα γινει η επιλογη τους?"...εεεε κυρ Νικο Φιλη....Σανο Νο12345659650ΠΩς ΘΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΡΕΕΕΕΕΕ....
Σε σχέση με τους νέους διορισμούς και το κόστος τους υπάρχει μια παράμετρος που δεν έχει εκτιμηθεί στο Forum.Για κάθε γηραιό που συνταξιοδοτείται μπορούν να διοριστούν 2 χωρίς αύξηση του συνολικού κόστους. Αυτό συμβαίνει λόγω της τεράστιας διαφοράς ανάμεσα σε εισαγωγικό και τελικό μικτό μισθό. Επίσης κάθε νέος διορισμένος κάνει περισσότερες από τις 18 ώρες την εβδομάδα που διδάσκουν οι γηραιότεροι. Δηλαδή, αν συνταξιοδοτηθούν 5000 τα επόμενα 3 χρόνια, μπορούν να διοριστούν πάνω από 10000 νέοι χωρίς μεγαλύτερο συνολικό μισθολογικό κόστος και με μεγαλύτερη κάλυψη ωρών που μειώνει και τον αριθμό των αναπληρωτών. Οπότε όσοι νεότεροι έχουν όρεξη μπορούν να αναζητήσουν στοιχεία της απογραφής εκπαιδευτικών και να εκτιμήσουν τις συνταξιοδοτήσεις για τα επόμενα 3 χρόνια. Δεν είναι δύσκολο...