0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
πότε ισχύει αυτό το άρθρο; άμα γίνει γραπτός ασεπ βάσει του νόμου του οποίου είναι άθρο...κάθε άλλο είναι στην επιστημονική φαντασία κάποιων...αλλιώς θα γίνει της προσφυγής.... [/quote ]Αυτό το άρθρο όπως και νόμος 3848 δεν εφαρμόστηκε, γι αυτό και φτάσαμε εδώ σήμερα. Ασφαλιστικά μέτρα θα γίνουν ούτως ή άλλως, για τον τρόπο κατάταξης των αναπληρωτών, επειδή σίγουρα κάποιοι θα νιωσουν αδικημενοι. Σε ότι αφορά στους μόνιμους διορισμους βγήκαν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ, που δικαιώνουν επιτυχοντες παρελθόντων Ασεπ. Κι έρχονται κι άλλες.
Αποφαση που να δικαιωνει επιτυχοντες για διορισμο δεν υπαρχει ΑΚΟΜΑ
Και εγω δεν γνωριζω καμια αποφαση που να δικαιωνει επιτυχοντες...
Μεχρι τωρα καμια αποφαση δεν δικαιωνει επιτυχοντες ( περασμα βασης) ΜΟΝΟ διοριστεους. μην δημιουργουμε εντυπωσεις. η 527 αναφερεται ξεκαθαρα στους διοριστεους και συγκεκριμενα αν θυμαμαι καλα στα 130 ατομα που προσεφυγαν εδω και 6 χρονια.Αποφαση που να δικαιωνει επιτυχοντες για διορισμο δεν υπαρχει ΑΚΟΜΑ
Υπαρχει μια ακυρωτικη για καποιους φυσικους του 2004,επιλαχοντες νομιζω.Αυτην εχει το υπουργειο στα χερια του.
Σαφώς και δεν αναφέρομαι στην 527. Αναφέρομαι σε αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ του 2015, μετά την 527 και του 2016.
Καμια δεν δικαιωνει επιτυχοντες για τον λογο που προσεφυγαν οι προσφυγεντες του 2008. Η αποφαση που αναφερεσαι δεν ειναι δικαιωση για αυτο που αναφερεσαι.
Είναι και άλλες περσινές.
Αν δεν γνωρίζεις μη δημιουργείς εντυπώσεις διότι υπάρχουν