0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με την ίδια λογική γιατί να μετρα ο βαθμός πτυχίου , αφού έχει αποκτηθεί σε διαφορετικά τμήματα , διαφορετικών πανεπιστημίων και υπό διαφορετικές συνθήκες σε κάθε τμήμα;....Οτι να ναι...οι ασεπ του 06 και του 08 μετράνε για αναπληρωτες , ας μετρήσουν και για μονιμους διορισμούς...απλο ειναι...
Δε μετράνε το ίδιο όμως... Με συντελεστή 0.5, ένας επιτυχών του 2006 δε μπορεί να περάσει έναν επιτυχόντα του 2008. Τουλάχιστον όχι με το βαθμό του στον ΑΣΕΠΆσε που δεν είναι θέμα του τι θεωρώ εγώ ή εσύ. Αλλά το τι προβλέπει ο νόμος και το σύνταγμα. Αν προβλέπει και τον ΑΣΕΠ του 2006, καλώς να μετρήσει.
αυτός που έχει καλές πληροφορίες γνωρίζει οτι οι θεσμοί είπαν όχι στην πρόταση του υπουργείου για διορισμούς, γνωρίζει οτι ο Φίλης δεν έχει ετοιμάσει καμία μελέτη - που να παρουσιάσει στους θεσμούς- για τους διορισμούς κ επειδή φέτος οι διοριμοί θα είναι μηδέν δεν θα διοριστούν ούτε τα φεκ. Με τις μειωσεις στους μισθούς των αναπληρωτών για το 2016-17 έχει εξασφαλίσει από φέτος περίπου 20% παραπάνω αναπληρωτές - χονδρικα 4000 επιπλέον αναπληρωτές που θα είναι παραπάνω από αυτούς που θα βγουν σε συνταξη.
886 ευρώ όλοι οι αναπληρωτές την επόμενη χρονιά ?Το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που προσλαμβάνεται μετά την 1-1-2016, μπορεί να αναγνωρίσει χρόνο προϋπηρεσίας για την κατάταξή του στα ΜΚ της κατηγορίας του;Το προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που προσλαμβάνεται μετά την 1-1-2016, κατατάσσεται στο εισαγωγικό ΜΚ της κατηγορίας του. Το εν λόγω προσωπικό με αίτησή του μπορεί να ζητήσει την αναγνώριση προϋπηρεσίας του, η οποία όμως σε κάθε περίπτωση για τα έτη 2016 και 2017 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προωθημένη μισθολογική εξέλιξη λόγω της αναστολής της μισθολογικής εξέλιξης όλων των υπαλλήλων για τα δύο αυτά έτη. Η συνολική προϋπηρεσία των υπαλλήλων αυτών είναι δυνατόν να αναγνωρισθεί και χρησιμοποιηθεί από 1-1-2018 και εφεξής. https://www.alfavita.gr/arthron/ti-apanta-ypoyrgeio-oikonomikon-se-erotimata-gia-neo-misthologio-toy-dimosioy
Τί εννοείς;Εγω μίλησα με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα.Τώρα αν θέλετε...να μετρά και κάθε ασέπ, τα κοινωνικά κριτήρια και ο,τι γουστάρετε. Ο,τι να ναι.... :oΚαι αν θελετε τη γνώμη μου, πρέπει να ανοίξει η στρόφιγγα των διορισμών διότι διαφορετικά μάταια μιλάμε.