0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όσους αναζητούν νέα επι του θέματος. Καμία μελέτη δεν έχουν πάρει οι θεσμοί παρά τα όσα γράφονται δεξιά και αριστερά. Δεν πρόκειται μέχρι τον Ιούνιο να έχουμε νέο σύστημα διορισμών .Αργότερα ίσως κάποια νομοθετική ρύθμιση για αναπληρωτές . Οι θεσμοί έχουν πει κατηγορηματικά όχι. Ο υπουργός δεν το λέει λόγω έξυπνης πολιτικής που θα του δώσει τον χρόνο μέχρι να φύγει από το παιδείας( έρχεται και αυτό). Και θα ξανααρχίσουμε από την αρχή σε άλλο νήμα τα ίδια.
Mυνημα του εξοχοτατου Υπουργου Παιδειας με αφορμη την 25η Μαρτιουhttps://www.alfavita.gr/arthron/minyma-toy-ypoyrgoy-paideias-nikoy-fili-gia-tin-epeteio-tis-25is-martioyΕπειδη οι εποχες ειναι υποπτες σταχυολογουμε τα ακολουθα ...Τα πιασατε τα υπονοουμενα...ελπιζω...
Φίλε μου μια χαρά είναι τα κριτήρια δεν έχω κανένα πρόβλημα, είναι αντικειμενικότατα. Ο συγκεκριμένος χρήστης όμως έχει μια προκατάληψη εναντίων όσων έχουν προϋπηρεσία. Εγώ έκανα το λάθος εκτός από καλό ασεπ να έχω και μπόλικη προϋπηρεσία κάτι που δεν του αρέσει και μου επιτίθεται συνεχώς. Με έχει ζαλίσει με ιβρυστικά μηνύματα επαναλαμβάνοντας συνεχώς ότι η προϋπηρεσία δε θα μετρήσει και ότι θα αναγνωριστεί η δικιά του που είναι από φροντιστήριο. Τι να πω τώρα; Αρκετά ασχολήθηκα μαζί του και συγγνώμη από το υπόλοιπο φόρουμ για το off topic.
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, θα επιλέγεις έναν ΑΣΕΠ στον οποίο έχεις καλή βαθμολογία;
Προφανώς στο μαντείο των Δελφών.Δεν ειρωνεύομαι κανέναν απλά δεν πιστεύω ότι γνωρίζει κάποιος κάτι. Σενάρια κάνουν όλοι κατά το δοκούν.Εδώ ο υπουργός δεν έχει αποφασίσει κάτι.