0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλα που υπάρχει και αυτό το forum και εκφράζει ο κάθε πικραμένος τον πόνο του...αυτοί όμως που εχουν να πουν κάτι και μπορούν να συζητήσουν για ενα σύστημα διορισμών με τις λιγότερες το δυνατόν αδικίες, χωρίς αποκλεισμούς, είναι ελάχιστοι!!!
Τραγικο...να μετραει μονο η προυηπηρεσια προτεινει ο Σαψαλακης... http://e-mesara.gr/index.php/2014-01-29-19-20-37/18675-2016-03-30-15-54-57
Οι πίνακες των αναπληρωτών αλλάζουν σίγουρα....................................... Αρκετά με τους συναδέλφους που δεν πέρασαν ούτε από έξω από εξεταστικό κέντρο του ΑΣΕΠ.................................................
Όλοι νομίζω έχουμε δικαίωμα να έχουμε άποψη.Ο Καψαλάκης εξαιρείται από το δικαίωμα αυτό; Και εν τέλει αν το θεωρείται πως χαιδεύει τα αυτιά κάποιων, να ξέρετε πως πλέον όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά(πολύ μεγάλα μάλιστα). Κι ουτε νιώθουμε την αναγκη να πει αυτός κάποια πράγματα αντί για μας, τα λέμε μόνοι μας, ούτε έχουμε ανάγκη να μας χαιδέψει αυτιά. Οπότε περιφρονητικοί χαρακτηρισμοί να λείπουν.
η εκπαιδευτικη εμπειρία μέσα στην τάξη ειναι το σημαντικοτερο κριτηριο...οι μπουρδες των παιδαγωγικών και διδακτικης του ΑΣΕΠ, δεν εφαρμοζονται και πουθενα δεν ισχύουν...οποιος εχει μπει σε ταξη , ξέρει...και ναι σεβασμος σε δικαστικες αποφασεις....και ναι, ενα δικαιο και σταθερο συστημα προσληψης με οσο το δυνατο λιγοτερες αδικιες, και οχι ενα "φωτογραφικό" σύστημα για να διοριστουν οι λιγοι και εκλεκτοι ( βλέπε ΟΑΕΔ ,εκκλησιαστικα, ιδιωτικοι, ή ασεπιτες μόνο του 08)...
Αφού όλοι είμαστε μεγάλα παιδιά(πολύ μεγάλα μάλιστα), ας κάνουμε έναν κόπο να διαβάσουμε εκείνη τη ρημάδα την 527. Δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Αυτό. Γιατί αυτό που αποτελεί την άποψη του κυρίου Καψαλάκη, είναι τόσο πιθανό να συμβεί, όσο είναι πιθανό να διοριστούν εκπαιδευτικοί καθ'ύψος. Ξαναλέω: δε θα εξαφανιστούν οι δικαστικές αποφάσεις που υπάρχουν, όσο κι αν ενοχλούν πολλούς.
Μας εχεις πει δεκάδες φορές για την 527. Πιστεύεις πως ο Καψαλάκης δεν την έχει διαβάσει και την αγνοεί;Και στο κάτω κάτω αυτός μπορεί να υποστηρίζει αυτό που πιστεύει και όχι αυτό που τελικά θεωρεί πως θα γίνει. Τουλάχιστον σε θέματα αρχων τα τελευταία χρόνια που τον παρακολουθώ είναι συνεπής(ανεξαρτήτως κυβερνήσεων) .Αφού είσαι τόσο σίγουρος για την τελική έκβαση,γιατί τελικά δείχνει να ανησυχείς;Έχεις πάρει αγκαζέ το συγκεκριμένο θέμα.Τα είπες τα ξαναείπες....αν δεν κουράστηκες ο ίδιος να ξέρεις ότι κούρασες αυτούς που παρακολουθούν το συγκεκριμένο νήμα. Καλοδεχόυμενο οτιδήποτε καινούργιο άποψη-πληροφορία. Έλεος όμως πια με την 527.
Εμένα το "σεβασμός στις δικαστικές αποφάσεις" μου φτάνει.
Έχεις 42 μηνύματα μέσα στο Μάρτιο σε αυτό το νήμα και γω έχω πάρει το νήμα αγκαζέ. Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου. Εγώ είμαι διατεθειμένος να δεχτώ ότι βγάλει η δικαιοσύνη. Εσύ φαίνεσαι να ενοχλείσαι από την 527. Δεν πειράζει. Δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία.