0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλο ειναι να μαθουμε όμως και να σεβομαστε και τον κόπο των χιλιαδων συναδέλφων που δουλευουν τοσα χρονια έιτε έχουν έιτε δεν εχουν επιτυχια στον Ασεπ...όλοι τα συμφέροντά μας θέλουμε να προστατέψουμε ,αλλά να υπάρχουν και κάποια όρια σε αυτά....
Χαίρομαι που είσαι υπεράνω και πολυ περισσότερο γιατί με παρακολουθείς στενά όπως φαίνεται.Κάτι σημαίνει αυτό....Στο προηγούμενο μήνυμα ανέφερα πρώτη φορα την απόφαση του Στε με τον αριθμό της. Αν δε σου κάνει κόπο μέτρα στα δικά σου πόσα μηνύματα έχεις κάνει λόγο....είναι προφανές ότι δεν υπάρχει σύγκριση. Η δικαιοσύνη αποφάσισε, τώρα τον λόγο τον έχει το υπουργείο, αυτό νομοθετεί. Αυτό που θέλεις να πεις, το έχεις ξαναπεί άλλωστε, είναι ότι είσαι (είστε) ετοιμοι να προσφύγετε εκ νέου. Η παροιμία λέει, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Εσύ και πολλοί άλλο εδώ έχετε σπάσει το κοντερ της μετριοφροσύνης, συνέχισε έτσι και η προσγείωση θα είναι πολύ ανώμαλη...
Μην έχετε φρούδες ελπίδες σχετικά με την αλλαγή στους πίνακες των αναπληρωτών. Είναι σίγουρο ότι θα μετρήσουν αρκετά οι επιτυχίες σε προηγούμενους ΑΣΕΠ. Η πληροφορία από γνωστό μου που δουλεύει σε διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η αλλαγή θα γίνει λόγω της απόφασης του ΣΤΕ και θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στην σειρά των αναπληρωτών.
Δεν καταλαβαίνω από πότε η πίστη στη δικαιοσύνη και στην υποχρέωση του κράτους να συμμορφώνεται με τις δικαστικές αποφάσεις είναι αλαζονεία... Το κράτος νομοθέτησε και το 24μηνο και το 30μηνο στον 3848. Αυτά κρίθηκαν αντισυνταγματικά και έχουν πάψει να υφίστανται. Αν εσύ έχεις μείνει στο ότι ένας νόμος αρκεί κι ας λέει ό,τι θέλει, μάλλον εσύ θα προσγειωθείς ανώμαλα...
Για την προσμετρηση της προϋπηρεσίας των ετών που δεν έχουν προσμετρηθει ακόμη, γνωρίζουμε κάτι; θα την μετρήσει φέτος;
Πάλι μπραβο θέλεις να εισπράξεις μου φαίνεται!Επειδή δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να είμαι συνεχώς πάνω από το πληκτρολόγιο όπως εσύ σταματώ εδώ...μέχρι την επόμενη φορά.
Καλα που υπάρχει και αυτό το forum και εκφράζει ο κάθε πικραμένος τον πόνο του...αυτοί όμως που εχουν να πουν κάτι και μπορούν να συζητήσουν για ενα σύστημα διορισμών με τις λιγότερες το δυνατόν αδικίες, χωρίς αποκλεισμούς, είναι ελάχιστοι!!!
ή αν θα κάνουν δύο πίνακες έναν με επιτυχόντες και έναν με προυπηρεσία.