0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι μισθοι ειναι αλλη δικη.Οι αποζημιωσεις.Εδω δεν ειναι ευκολα τα πραγματα.Το υπουργειο θα το τρεναρει με εφεσεις και δεδομενης της οικονομικης καταστασης της χωρας,ειναι αμφιβολο.Εγω δεν ελπιζω σε αυτα.Η μισθολογικη τοποθετηση και προυπηρεσια ειναι αλλο θεμα βεβαια.Αυτο που δεν εχω καταλαβει-το εχω παρατηρησει και σε αλλους διορισμους απο το ΔΕ-ειναι η τοποθετηση στο καθεστως του νεοδιοριστου με δοκιμαστικη θητεια.Εδω υπαρχει ο βαθμος Γ.Δηλαδη θα παιρνουν τον μισθο του βαθμου Γ αλλα θα βρισκονται σε δοκιμαστικη διετια;Γιατι αυτο εμπεδωνει την αναδρομικοτητα.Η αναδρομικοτητα επαναφερει τα πραγματα στη θεση που οφειλαν να εχουν σημερα.Αλλιως αν πανε με βαθμο Γ και μισθο 680,τι νοημα εχει η αναδρομικοτητα;Λεει με εισαγωγικο για τον κλαδο μισθο.Δηλαδη θα φανε τον μισθο της διετιας...και μετα θα εισελθουν στον Γ.Θα επρεπε να εχουν τον βαθμο Γ εξαρχης με τις κρατησεις επ αυτου,του νεοδιοριστου.Οι αγωγες για αποζημιωσεις δε, επρεπε να εχουν προηγηθει,να εχουν κατατεθει ανα διετια οπως οριζει ο νομος.
H Mυτιλήνη είναι η πρωτεύουσα της Λέσβου.
Θα ρωτήσω παλι σα μαθητούδι... Οι φεκίτες αυτοί διορίστηκαν αμέσως ...αφού είχαν τη βούλα του νόμου...οι άλλοι οι φεκίτες του 2008 τι απέγιναν; Αυτοί ακομα περιμένουν και γιατι;
Σ ευχαριστώ πολυ Marias ...έχουμε ιδέα τι ειδικότητες ειναι αυτοί οι φεκίτες του 2008;
Μαθηματικός, φυσικοί, χημικός
Λίγοι και αυτοί...άντε με το καλο στα παιδιά!!! Κι ο διορισμός τους ειναι τελεσιδίκος και δεν θα επηρεαστεί απο τον έλεγχο των ξένων; Αν πανε ολα καλα με τα δικαστήρια βέβαια...
Λίγοι και αυτοί...άντε με το καλο στα παιδιά!!! Κι ο διορισμός τους ειναι τελεσιδίκος και δεν θα επηρεαστεί απο τον έλεγχο των ξένων; Αν πανε ολα καλα με τα δικαστήρια βέβαια...[/quoteΔιορθώνω.Μαθηματικός, φυσικοί, χημικός οι του 2005. Οι άλλοι δεν ξέρω.
Δεν θα το ηξερε η συναδερφος και''εκανε δηλωσεις που την εκτιθουν''.