0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνώμη δηλαδή όσοι πήγαν σε δυσπρόσιτο αυτό δε θα φαίνεται πουθενα;
Μπορεί η διάταξη να έχει μειονεκτήματα αλλά τουλάχιστον βάζει ένα φρένο στους ιδιωτικούς που εμφάνιζαν πολλοί 100 και βάλε μήνες προυπηρεσία.Αυτούς πώς μπορούσε κάποιος νατους ανταγωνιστεί;Στους φιλολόγους φέτος μας έκαψαν...
μαζικές παραιτήσεις τη Δευτέρα να ψάχνουν να βρουν καθηγητές για να κάνουν εξετάσεις τον Ιούνιο...κυρίως από τα δυσπρόσιτα....
Κι εγω εχω πάνω από 60 μήνες αλλά ναι το προτιμώ να μου την κοψουν παρά να φορτωθώ άλλους 100 ιδιωτικούς από πάνω μου φέτος.
β) Επιτυχία σε γραπτό διαγωνισμό Α.Σ.Ε.Π. Η επιτυχία κατά τον τελευταίο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. μοριοδοτείται με ένα (1) μόριο για κάθε βαθμολογική μονάδα που συγκέντρωσε ο υποψήφιος πάνω από τη βαθμολογική βάση. Η επιτυχία κατά τον αντίστοιχο προτελευταίο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. μοριοδοτείται με μισό (0.5) μόριο για κάθε βαθμολογική μονάδα που συγκέντρωσε ο υποψήφιος πάνω από τη βαθμολογική βάση. Όσοι υπάγονται σε περισσότερες των ανωτέρω περιπτώσεων λαμβάνουν αθροιστικά τα μόρια αυτών.ΕΡΩΤΗΣΗ....ΠΟΙΟΥς ΕΝΝΟΕΙ?εννοει επιτυχιες παλιοτερες του 2006???
60 μηνες έχουν,ΑΣΕΠδεν έχουν