0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για ποιό λόγο το υππεθ αλλάζει τον πίνακα αναληρωτών και δεν τον αφήνει ως έχει;
kinegiros....τι εννοεις;Οτι το στε αποφασισε να συμμετεχει ο ασεπ στη διαδικασια για να μετραει προυπηρεσιες;Δε νομίζω...
Γιατι θα ειναι παρανομες οι προσληψεις διαφορετικα Ειναι θεμα ΣΤΕ
Και στο τέλος τέλος..τι θα πει μεταβατική περίοδος;Τόσο δύσκολο είναι να μεταβούμε απο την παρανομία στη νομιμότητα;
ΥΓ εγώ θα κάνω μια πρόβλεψη, μετά την παρέμβαση ολμε-δοε θα αλλάξει η μοριοδότηση της προυπηρεσίας αναπληρωτών και ίσως συμπαρασύρει και την προϋπηρεσία για διορισμό μονίμων στον 3848, με άλλα λόγια θα ανέβει το πλαφόν και θα ανέβουν και οι μήνες...
@ martha.fa, είμαι θετικός άνθρωπος... Άλλη μια πτυχή: Όσοι έχουν πιάσει ή θα πιάσουν τους 60 μήνες προυπηρεσία δεν θα συνεχίσουν να την κυνηγούν, αφού δεν αλλάζει τίποτα στην κατάταξή τους και θα μπορούν να ασχοληθούν με άλλες δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα. Επιτέλους ελευθερία. Μέσω ΕΣΠΑ υπάρχουν εκαιρίες, που βοηθούν στην αύξηση του ΑΕΠ και στην ανάπτυξη.
αυτο που λες πρεπει να γινει ... Δεν θα πρεπει επισης να υπαρχει συντελεστης... γιατι να ειναι διαφορετικη η προυπηρεσια στον 6ο μηνα και αλλη στον 25ο?