0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τελικα συναδελφοι αν περασει αυτο πιστευετε οτι εχει εφαρμοσει καμια δικαστικη αποφαση; ή εχει κανει ενα υβριδιο;Το στε με την 527 ειπε αναπληρωτες μονο απο πινακες ασεπ. Αρα εκει δεν το εφαρμοσε. Για τηνπρουπηρεσια κρατησε το ταβανι της Διαμαντοπουλου. Δινωντας μοριο/ ανα βαθμο πτυχιου στην ουσια απαξιωνει τα 2 προηγουμενα....θα επρεπε ο βαθμος πτυχιου να μετραει με μικροτερο συντελεστη. Και επειτα δεν πιανει ολα τα μεταπτυχιακα διδακτορικα. Αν τα παραπανω θεωρουνται υλοποιησεις των αποφασεων τοτε τι να πω. Αν καποιος μου πει οτι ειναι μια αλλαγη προς ασεπ θα σας πω οτι ή εφαρμοζεις 100% ή δεν εφαρμοζεις. Αυτα τα υβριδια μας εφεραν στην στην σημερινη κατασταση.
±+++++++++++++++++++++
αυτό το + - με έστειλε ή μήπως ήταν σταυρός από μνήμα ?
Mην λέμε τα ίδια και τα ίδια;;;Μιλώντας για την ουσία για του πράγματος έτσι;Στις 200+ σελίδες εδώ μέσα δηλαδή δεν λέγονται τα ίδια και τα ίδια;Tην ανάλυση που κάνεις θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω μία από τα ίδια,καθώς είμαι χρόνια στο κουρμπέτι και ξέρω ότι από αυτή τη νοοτροπία μας φτάσαμε εδώ.Να κάνουμε τους ήρωες όταν υπάρχουν χιλιάδες που περιμένουν να έρθουν στη θέση μας;Χαίρομαι πάντως-δεν το λέω ειρωνικά-για την υπομονή που δείχνουμε οι μεσήλικες πλέον αναπληρωτές της
καλα εσεις οι μονιμοι ξερουμε οτι εισαστε υπερ της προυπηρεσιας...γνωστα αυτα...δεν χρειαζεται υπενθυμιση καθε φορα...
Τελικά, τα μεταπτυχιακά μετράνε ή όχι?! Ο ΑΣΕΠ σε όλες του τις προκ. τα μετράει. Δεν είναι λίγο περίεργο να μετράνε τα μεταπτυχιακά στν υπάλληλο που θα βάζει σφραγίδες π.χ. σε προκ τυ Υπ Εσωτερικών και να μην μετράνε στην προκ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ του Υπ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ο θεος να το κάνει δλδ...) ?!?!?