0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι το ΣτΕ αποφασισε οτι ειναι συνταγματικες οι περικοπες μισθων των εκπαιδευτικων και γενικοτερα οσων εντασσσονται στο ενιαιο φτωχολογιο και αντισυνταγματικες ΜΟΝΟ των δικαστων και των ενστολων; περιμενω μια τεκμηριωμενη απαντηση...
έχεις προϋπηρεσία; έχεις πάει σε δυσπρόσιτα;
Εχω πανω απο 60 μηνες προυπηρεσια και με θιγει το 16.8.Ποτε δεν κοιταζω το ατομικο συμφερον μου. Περσι μιλουσα για το οτι δεν επρεπε ποτε να ξεκλειδωσουν οι πινακες γιατι υπηρχαν αλλα δεδομενα το 2010 και δε μπορεις ξαφνικα να ξεκλειδωνεις πινακες χωρις να γινει ασεπ. Ξεκλειδωσαν, ωφεληθηκα αλλα δε μου αρεσε, γιατι δεν το θεωρουσα ηθικο. Αν τωρα γινει αυτο παλι θα ωφεληθω αλλα το θεωρω πιο σωστο απο το περσινο που εγινε με το ξεκλειδωμα. Υπαρχουμε καποιοι εδω μεσα οι οποιοι ποτε δεν κοιταμε το προσωρινο ατομικο οφελος. Για τα δυσπροσιτα που ολο αναφερεις πρεπει με καποιο τροπο να μετρησουν απο περσι που ειπωθηκε πως θα μετρανε απο το Λοβερδο και οχι το 10-14 που πολλοι θελουν. 14 με 16 βεβαιως να μετρησουν με καποιο τροπο.
Touristakos θα έλεγα 0 μόρια για παλαιότητα. Η παλαιότητα πτυχίου δεν αποτελεί αντικειμενικό κριτήριο διορισμού.Υ.Γ. Στη θέση σου δεν θα απαντούσα στον από πάνω orange προβοκάτορα, αν και ξέρω ότι χαλαρά θα τον αποστόμωνες με την απάντησή σου.
Πιστεψε με εγω το ξερω! Γιατι ειμαι στην κατηγορια αυτων που εδιναν ασεπ και εγραφαν και καλα αλλα ηταν αποτυχοντες , οπως καποιοι με ελεγαν! Σκοπος μου ειναι στα πλαισια του χιουμορ (οσο επιτρεπει η κατασταση) να εξηγησω σε ολους οσους γκρινιαζουν οτι ο λογος που ψηφιζουν κατι τετοιο ειναι καθαρα και μονο επειδη καποιοι ετρεχαν και δικαιωθηκαν στα δικαστηρια! Επισης μου κανει εντυπωση η ξεροκεφαλια καποιων και το κολλημα τους.
Στους πίνακες αναπληρωτών του χρόνου θα προηγούνται αυτοί που έχουν ΑΣΕΠ ή αυτοί που έχουν ΑΣΠΑΙΤΕ?? Ευχαριστώ.
κι εγώ δεν κοιτάω το ατομικό μου συμφέρον ξέρω απλώς πως χιλιάδες άλλοι είναι σαν κι έμενα που διεκδικούμε τα ίδια πράγματα αφού όχι μόνο εγώ αλλά όλοι μαζί θιγόμαστε...συνεπώς δικαίωση των προϋπηρεσιών 1 μόριο ο μήνας όχι οροφή στην προϋπηρεσία και διπλά δυσπρόσιτα...εσύ συμφωνείς;
Οχι δε συμφωνω. Ισως ειμαι λιγο βλακας! Θεωρω πως η προυπηρεσια δεν μπορει να νικα το βαθμο του ασεπ. Οσο για το ατομικο συμφερον σου,νομιζω πως το κοιτας. Μακαρι να υπαρξει δικαιωση των 36μηνιτων απο Ευρωπη μερια (που δεν το νομιζω προσωπικα).
===>Ενω τοσα χρονια που μετραει 1,5 φορες ο βαθμος ΑΣΕΠ , 1 του 2008 κ 0,5 του 2006, σου φαινεται πιο λογικο απο ταυτο που ζηταμε να διατηρηθει το 1 μοριο ανα μηνα η προυπηρεσια???!!!===> Σου φαινεται πιο λογικο το πλαφον στη χρονολογια αποκτησης πτυχιου και να εξισωνονται τα μορια καποιου με 20 χρονια πτυχιο με αλλον που εχει 10 χρονια πτυχιο???!!!!===> Το δυσπροσιτο αν δεν το ζησεις δεν προκειται ποτε να το καταλαβεις παρα μονο σαν απειλη στον πινακα θα το βλεπεις, ωστοσο τη στιγμη της συμπληρωσης της αιτησης το ξορκιζεις! ασε που υπαρχουν συγκεκριμενα μερη που κακως δεν εχουν χαρακτηριστει δυσπροσιτα και οσοι συναδελφοι εχουν εργαστει εκει εχουν αδικηθει.
έχει αποκλείσει το ΣτΕ την πριμοδότηση των δυσπρόσιτων στους πίνακες αναπληρωτών;