0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με συγχωρείς λες πως μέχρι τώρα έπεφτες...δηλαδή με το πλαφόν 16,80 και 60 μήνες θα ανέβεις; και άντε σου λέω εγώ φέυγουν τα βυσματα, τα ιδιωτικά, τα πδς κλπ και ανεβαίνεις και φτάνει τον επόμενο χρόνο στα 16, 80 ...μετά; που πας; ας πούμε εργάζεσαι που θα φανεί αυτό; είσαι στην 21η θέση και είμαι στην 20η εγώ δεν εργάζομαι μια χρονιά πας εσύ την επόμενη πως θα φανεί η διαφοροποίησή σου από εμένα;
κάνεις λάθος εδώ και σκόπιμα παραποιείς κάποια πράγματα: φωνάζουμε για την προϋπηρεσία όχι όμως άνευ ασεπ εξακολουθέιτε κάποιοι να μας ταυτίζετε όλους τους υποστηρικτές των προϋπηρεσιών με τους μη έχοντες ασεπ Αυτούς ας τους βάλει να δώσουν ασεπ Δεν λέμε μόνο προϋπηρεσία αλλά στους πίνακες αναπληρωτών να μην αποδυναμωθεί με πλαφόν , χαμηλό συντελεστή και κατάργηση δυσπροσίτων Αυτά όλα τα μονοπωλούν οι μη έχοντες ασεπ ; μια ματιά στους πίνακες http://e-aitisi.sch.gr/ θα σας πείσει τους καλοπροαίρετους....
Εσύ γουστάρεις να είσαι όμηρος του κάθε άσχετου Υπουργού Παιδείας. Να
ποιον γραπτό να καπελώσει; αφού οι έχοντες γραπτό θα έχουν αυτές τις προϋπηρεσίες...στους αναπληρωτές; στους μόνιμους βάλε ότι πλαφον θέλεις....το πλαφόν σε καθιστά όμηρο αναπληρωτή ...μα η ηλιθιότητα κάποιων έγκειται στο να εργάζονται χωρίς να φαίνεται ο κόπος τους πουθενά...χάρισμα στο κράτος τα πάνω από 60 και τα δυσπρόσιτα...σφάξε με αγά μου να αγιάσω..βαλτωμένοι και καθηλωμένοι στα 60...δηλαδή εσύ τι θες να μην πηγαίνεις αναπληρωτής να είσαι στον σπιτακι σου και να καρπώνεσαι τις πρώτες θέσεις στους αναπληρωτές ενώ ο κάτω από εσένα καλείται και ενώ πρέπει να σε προσπεράσει διότι πρέπει να υπάρχει κινητικότητα στον πίνακα εν τούτοις να παραμένει χαμηλά για να μην δουλεύει ούτε κι αναπληρωτής και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο...
Το 24μηνο + ΑΣΕΠ δεν υφίσταται πλέον. Έχει απορριφθεί από τα δικαστήρια. Γι αυτό ο υπουργός βάζει πλαφόν στην προϋπηρεσία. Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια. Το γράφω διότι αυτό υπονοείς. Αυτό όμως που δεν μπορώ να εξηγήσω με σένα portokali είναι ο λόγος για τον οποίον αντιδράς. Θεωρώ ότι εσύ δεν χάνεσαι. Πάλι στους μέσα στους 50 θα είσαι και έτσι στην δύσκολη πράγματι ειδικότητά σου. Θεωρώ λοιπόν ότι υποστηρίζεις δυσπρόσιτα και προϋπηρεσία διότι ευνοεί επιπλέον κάποιο πολύ δικό σου άτομο. Το θέμα όμως εδώ δεν έχει να κάνει με ένα ή δύο άτομα αλλά με όλους μας και δεδομένα πλέον είναι πολύ διαφορετικά από πέρσι. Θα σου πω απλά καλή τύχη.
Σοβαρά δεν καπελώνεις κάποιον με γραπτό? Θες και τα λες? 55+16,8= 71.8Θέλει κάποιος 71.8 ΓΡΑΠΤΟ για να πιάσει τον άλλον με το Πλαφόν. Σε πολλές ειδικότητες με την προσαύξηση είσαι μέσα στους διοριστέους.Αν ανοίξουν και 60-80 μήνες τότε πόσο Γραπτό χρειάζεται ο άλλος? Ε?Μπορούν Να εφαρμόσουν αυτούσιο τον 3848/2010. Μπορείς να πάρεις μόρια απο 2 Μεταπτυχιακά (Ειδικότητας + Παιδαγωγικά), απο Διδακτορικό απο ξένες γλώσσες.Όχι την φουστιά που είδη βλέπω να έρχεται απο του χρόνου, την κατηγορία απο 60-80 μήνες με 0,6 μόρια τον μήνα.
Μια χαρά μας καπέλωναν τόσα χρόνια και θα το έκαναν και τα υπόλοιπα.ΚΑι ναι προσωπικά γουστάρω να καπελωθώ από κάποιον που έγραψε καλύτερα από εμένα παρά από τον ιδιωτικό και τον πολύτεκνο που στο άκουσμα μόνο των εξέτάσεων βγάζουν σπυρια.Δεν ξέρω ακόμα αν θα ευνοηθώ ή όχι από το νέο σύστημα αλλά δεν θέλω να βλέπω άλλα 0 στις πρώτες θέσεις.
Δεν θα βλέπεις άλλα μηδενικά γιατί σε αυτούς θα χαρίσουν τη βάση, το 55. Τι δεν καταλαβαίνεις;