0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εσύ είσαι της π.ε.α.δ...για να κάνετε αντιπερισπασμό στην Π.Ε.Α.Ε. που ήταν του ανταρσυα και σας έτσουζε, μαζευτήκατε παλιοί οννεδίτες και φτιάξατε την π.ε.α.δ. για να κάνετε τέτοιες εκπτώσεις όπως τα παραπάνω που γράφεις
Το θέμα είναι ότι πολλοί συνάδελφοι του Ανταρσύα διορίστηκαν σε Κολλέγια ,ιδιωτικά κλπ. ενω΄εμείς οι οννεδίτες είμαστε άνεργοι !!! >:(Τα παράπονά σας λοιπόν στον ΣΥΡΙΖΑ που τον στηρίζατε τόσα χρόνια .
Επισης εχω μια απορια Ποιοι κοπτονται για την προσμετρηση ολης της προυπηρεσιας1. Οι ιδιωτικοι μια και υπαρχουν ατομα με 250 μηνες π.χ στους Μαθηματικους2. Αυτοι που δεν πετυχαν στον ΑΣΕΠ.Λοιπον θα σας πω τι συμβαινει με εμενα Η συζυγος μου εχει 140 μηνες προυπηρεσια απο ιδιωτικο και γω 64 απο δημοσιο Αυτη αποτυχων στον ΑΣΕΠ του 2004 (εκτοτε δεν επιχειρησε) εγω επιτυχων σε 2 ΑΣΕΠ και εχω γυρισει τη μιση Ελλαδα (και δυσπροσιτα παρακαλω) Ειτε με το ενα συστημα ειτε με το αλλο ενας μας θα διοριστει Αν ομως διοριστει η γυναικα μου που δεν κουνηθηκε απο το σπιτακι της θα τη χωρισω Ελεος πια
Επισης εχω μια απορια Ποιοι κοπτονται για την προσμετρηση ολης της προυπηρεσιας"Λοιπον θα σας πω τι συμβαινει με εμενα Η συζυγος μου εχει 140 μηνες προυπηρεσια απο ιδιωτικο και γω 64 απο δημοσιο Αυτη αποτυχων στον ΑΣΕΠ του 2004 (εκτοτε δεν επιχειρησε) εγω επιτυχων σε 2 ΑΣΕΠ και εχω γυρισει τη μιση Ελλαδα (και δυσπροσιτα παρακαλω) Ειτε με το ενα συστημα ειτε με το αλλο ενας μας θα διοριστει Αν ομως διοριστει η γυναικα μου που δεν κουνηθηκε απο το σπιτακι της θα τη χωρισω Ελεος πια