0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή τώρα εσύ παίρνεις στα σοβαρά καθηγητή που ισχυρίζεται, ότι αν το υπουργείο άλλαζε το 40% και το έκανε 39.9%, δε θα υπήρχε πρόβλημα; Είπαμε να θες να πιαστείς από κάπου, αλλά τόσο πια; Και στην τελική γιατί σε νοιάζει εσένα το 40%; Εσύ επιτυχών ΑΣΕΠ δεν είσαι;
δεν το παρέθεσα για την ποσόστωση ,που κι εμένα μου κάνει εντύπωση, αλλά για το πως προσεγγίζει την προϋπηρεσία ως προσόν
Στην πολιτική επιλογή να θεσπιστεί ένα μόνιμο, αντικειμενικό και διαφανές σύστημα μόνιμων διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών την επόμενη περίοδο που θα θέτει τέρμα στο καθεστώς των προβληματικών και εμβαλωματικών ρυθμίσεων του παρελθόντος.πάει για κατάργηση του 3848
Μικρός είσαι ακόμα, θα τη μάθεις κάποτε τη γλώσσα των πολιτικών... Να σου θυμίσω απλά, πως οι έχοντες προϋπηρεσία και η ΟΛΜΕ τόσο καιρό διαβεβαιώσεις σαν και αυτήν έπαιρναν...
Θέλω να ρωτήσω κάτι: τα μόρια του ΑΣΕΠ δεν μετράνε ήδη στους πίνακες των αναπληρωτών;
αντικατάσταση του 3848 δεν σημαίνει και δικαίωση των προσδοκιών της ολμε και των εχόντων προϋπηρεσία ..εκτός αν θεωρείς πως ο 3848 είναι κάτι αναντικατάστατο...τα πάντα ρει...εσύ που είσαι πιο μεγάλος και εμπειρότερος θα πρέπει να το γνωρίζεις...
Προς τι τα πανηγύρια τότε; Έχεις πληροφορίες; Και για να καταλάβω το σκεπτικό σου: Δημοσιοποίησε μια πρόταση, που ενδεχομένως να προέκυψε από ζύμωση με το ΣτΕ, αλλά θα την αλλάξει, όχι όμως για να ικανοποιήσει την ΟΛΜΕ και τους έχοντες προϋπηρεσία. Αλλά τότε για ποιο λόγο; Τον έπεισες εσύ για τα δυσπρόσιτα;