0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή τα δυσπρόσιτα δεν θα μετρούν διπλά από εδώ και πέρα ή και για παλιότερα έτη;
άρα τι αλλάζει με την πρόταση του Φίλη; αφού θα μετράνε το ίδιο τα μόρια του ΑΣΕΠ όπως και τώρα.
χάρηκες που τα κατάργησε, έ;
Μπραβο...πεστα στον κυριο γιατι μας εχει τρελανει που δεν του δοθηκε η δυνατοτητα να παει σε ΑΣΕΠ..
Όχι ιδιαίτερα. 2 χρονιές έχω σε αυτά. Αλλά δεν κάνω και σαν και σένα...
Γενικά η προϋπηρεσία υποβαθμίζεται με συντελεστές. Μέγιστο 16,8 μόρια αν έχεις 60 μήνες προϋπηρεσία.
αν είχες τις 5 χρονιές τις δικές μου δεν θα ήσουν τόσο large...extra large...
υποβάθμιση που δεν επιφέρει ουσιαστικές αλλαγές τουλάχιστον για πολλούς, ποιος εχει 16,8 καθαρό ασεπ? είναι αυτο συμφωνο με το πνευμα του στε? μη βιαστείς να απαντησεις πορτοκαλι, ουτε εσυ ουτε ο φιλης ουτε ο γεραπερητης θα το απαντήσει αυτο, εγώ θελω να δω την απάντηση του στε.
Και 19 να είχα, η στάση μου θα ήταν η ίδια. Είναι συνταγματικό αυτό που κάνει; Αν ναι, διαμαρτυρήσου όσο θες. Αν σε ακούσει, καλώς. Αν όχι, αποδέξου το. Αν δεν είναι, τρέχα στο ΣτΕ να δικαιωθείς, μην περιμένεις στιγμή. Νομίζω όμως τη ξες την απάντηση...
Αναμένονται νομικά μέτρα και από τους επιτυχόντες και από τους έχοντες προϋπηρεσία. Ο Φίλης θα πάρει απόφαση σύμφωνα με το ΣτΕ. Τα σχολεία θέλει να ξεκινήσουν από Σεπτέμβρη...έτσι τουλάχιστον λέει.
Δυσπρόσιτα έχουμε όλοι portokali. Λες ότι έχεις πέντε χρονιές. Τα δυσπρόσιτα σε επέλεγαν, δεν τα επέλεγες. Δηήλωνες κουτάκι για να δουλέψεις και ότι τύχει, όπως φέτος που σου έλαχε μη δυσπρόσιτο. Επίσης σε έχουν απαντήσει: Μετά το 2010 δεν μετρούσαν, ανεξάρτητα αν ανισόρροποι πολιτικοί ενδώσαν σε πιέσεις ομάδων και της ΟΛΜΕ και τα αναγνώρισαν προσωρινά. Ανισόρροποι είναι και όλοι οι άλλοι που νομοθετούσαν τόσα χρόνια ότι να ΄ναι. Αυτοί καλύπτονται από την ασυλία αλλά όλοι εμείς πληρώνουμε τώρα τα σπασμένα.