0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια να ρωτησω γιατι εχω μπερδευτει λιγο.θα μετρανε τα μορια πανω απο τη βαση του ασεπ 2008 και τα μισα μορια του 2006 αθροιστικα για οσους τα εχουν και τα δυο?
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή ορισμένων να ξαναδώσουν εξετάσεις οι εχοντες επιτυχία σε ασεπ 2008.Εγω έχω ήδη τρεις επιτυχίες σε ασεπ. Αυτή τη δουλειά θα κάνω;
Άμα θέλεις να ξεχειλώνεις τους νόμους όπως σε βολεύουν...εντάξει καταλαβαίνω ότι όλα τα θες στα μέτρα σου!Δεν κεφαλαιοποιείται πλέον η προϋπηρεσία σε διορισμό. Ξέχασέ το φίλε Portokali. Αλλάξαν τα πράγματα!Εσύ μαύρισέ τους. Αυτό που είναι σωστό και πρέπει να γίνει, θα γίνει. Δεν ψηφίζουμε ιδιοτελώς portokali. Ψηφίζουμε την κυβέρνηση που νομίζουμε ότι θα κάνει το καλύτερο για τον τόπο, όχι για τον εαυτό μας!
Αν μία τράπεζα έκανε μέσα σε μια περίοδο χρόνου τρεις φορές διενέργεια εξετάσεων για να πάρει προσωπικό και έγραφες σχετικά καλά, αλλά δεν ήσουν στους πρώτους για να καταλάβεις τη θέση, θα έλεγες την επόμενη φορά που θα ζητούσε προσωπικό ότι είχες ξαναδώσει και ότι κάθε φορά περνούσες αρκετά τη βάση; Δεν γίνονται αυτά...Πάντως τώρα πρέπει να ξαναγίνει διαγωνισμός για να ξεφύγουμε από το τέλμα της μεταβατικής. Έτσι, υπαγορεύει και ο 3848 και το ίδιο επικυρώνει το ΣτΕ.
η κρίση αυτή περί του καλού του τόπου είναι πολύ υποκειμενική και ασυνείδητα το δικό μας καλό ταυτίζεται με το καλό του τόπου...πραγματικά ψήφισε αυτούς που σε εκμεταλλεύονται εργασιακά ή που εκμεταλλεύονται τους συναδέλφους σου αυτοί σου αξίζουν....