0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι τις αποφασεις του ΣΤΕ τις εφαρμοζει κατα το δοκουν με στοχο οχι την επιλυση του προβληματος, αλλα να φαγωνεστε μεταξυ σας. Διαφορετικα θα εκανε νεο ΑΣΕΠ και μονιμους διορισμους
Σας τα ελεγα...ερχονται οι ομαδοποιημενες ειδικοτητες...http://xenesglosses.eu/2016/04/eidikotites-ekpaideutikon-tha-didaskoun-apo-dimotiko-eos/
α) Ο νόμος Αρσένη έλεγε ότι Αναπληρωτές πηγαίνουν απο τον Πίνακα Επιτυχόντων. β) Ο 3848/2010 δεν έχει ενεργοποιηθεί (Γιατί δεν έχει γίνει ΑΣΕΠ 2016) πάλι Προτάσσει τους Επιτυχόντες.Οι πίνακες άνοιξαν ( παρανόμως - παρατύπως) και ξεκίνησαν να μπαίνουν και αναδρομικά Μόρια. Τελικά είτε τι α) εφαρμοστεί είτε το β) απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιτυχία σε ΑΣΕΠ.Ο Φίλης έκανε αυτό το Μεταβατικό Σύστημα αντιγράφοντας κάποια πράγματα απο τον 3848/2010. Το πιο σκανδαλώδες , το οποίο δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι , είναι ότι έδωσε σε Όλους Εικονική
α) Ο νόμος Αρσένη έλεγε ότι Αναπληρωτές πηγαίνουν απο τον Πίνακα Επιτυχόντων. β) Ο 3848/2010 δεν έχει ενεργοποιηθεί (Γιατί δεν έχει γίνει ΑΣΕΠ 2016) πάλι Προτάσσει τους Επιτυχόντες.Οι πίνακες άνοιξαν ( παρανόμως - παρατύπως) και ξεκίνησαν να μπαίνουν και αναδρομικά Μόρια. Τελικά είτε τι α) εφαρμοστεί είτε το β) απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επιτυχία σε ΑΣΕΠ.
ενταξει...δεν ειναι και το ιδιο..ο νομος αρσενη ειναι αρκετα σκληρος, αφου σε κατατασσει αποκλειστικα μονο με τη βαθμολογια...ενω της διαμαντως ειναι πιο ευελικτος, λιγο απ'ολα...γραπτα, προυπηρεσια, παιδια, σκυλια, κτλ κτλ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ.. ετσι δεν ειναι;
που βιάζονται να μας πετάξουν όλους τους υπολοιπους για να εφαρμόσουν τις θεωρίες των μεγάλων φιλοσοφων των παιδαγωγικων του Ασεπ σε ΕΠΑΛ , θα πέσει πολύ γέλιο όταν μπουν για πρώτη φορά σε τάξη...
Για να σε πεταξουν δεν πρεπει να εχεις ΑΣΕΠ ουτε για δειγμα...
Πουλια στον αέρα πιάνεις... ...μην ανησυχείς ...εγω με οποιοδήποτε σύστημα μέσα θα ειμαι...εχω όλο το πακέτο...
Ως ποτε εμεις οι εκπαιδευτικοι θα γραφουμε εξετασεις για να αποδεικνυουμε τις γνωσεις μας;Γιατι αμφιβαλλουμε για τις προυπηρεσιες των συναδελφων αλλα δεν αμφιβαλλουμε για τη διαβλητοτητα και διαφανεια των δηθεν αξιοκρατικων διαγωνισμων του Ασεπ; Γιατι δεχομαστε με τοση ευκολια οτι το πτυχιο μου κοπιωδως απεκτησε ο καθενας ειναι ενα τιποτα μιας και μας ζητανε καθε τοσο τη ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΣΕΠ για να κριθουμε καταλληλοι να εργαστουμε ως εκπαιδευτικοι. Τελος ο Ασεπ.