0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια εγω εχω μια αλλη απορια. Αυτος ο τυπος ο Κολλυρης που διαβεβαιωνε οτι οι πινακες δε θα αλλαξουν και πως κερδισε τη δικη τι λεει για ολα αυτα? Δεν πρεπει να βγαλει καποιο ενημερωτικο? Οσο για καποιους που αναρωτιουνται για τις νεες προσφυγες νομιζω δε θα γινουν δεκτες (για ολες τις προσφυγες μιλαω, απο ολες τις μεριες) μιας και το συστημα θα ειναι μονο για ενα χρονο , οποτε θα το κρινει λογικα ανεκτο το ΣΤΕ αφου εχει ισχυ ενα χρονο. Και λογικα δε θα δινει περιθωρια να το ξεχειλωσουν και αλλα χρονια. Οπως δηλαδη ειπε το Σεπτεμβρη που μας περασε για το υπαρχον συστημα.
Για τους μόνομους διορισμούς τί πρόθεση υπάρχει γιατι Φίλης έλεγε ότι θα υπάρχει ένας πίνακας και για διορισμούς και για αναπληρωτές.
το ίδιο και για την προυπηρεσία ενα κουμπακι το 9 το κανει 90...... και δεν υπάρχει και γραπτο.......
Ποιο? Αυτο που απαγορευοταν δια νομου να εχεις προσβαση και μετα εντελως τυχαια καταστρεφοταν?Δεν τα λεω εγω... Οι ιδιοι διοριστεοι του ασεπ τα εχουν πει...Και το ξερουν πλεον ΟΛΟΙ: παντελως διαβλητος ο γραπτος ασεπ
Εγώ πάντως και τις δύο φορές που έδωσα έγραψα όσο υπολόγιζα... και όσοι γνωστοί μου έδωσαν μαζί που ήξερα τις επιδόσεις τους από τη σχολή. Τώρα αν κάποιοι μπόρεσαν να το κάνουν αυτό τι να πω, για πόσους θα ρίσκαρε ένας υπάλληλος ου υπουργείου τη θέση του?
Ας το αυτο. Ατομα με 5 πτυχιο εμφανιστηκαν με 92% ασεπ...Δεν ρισκαρανε τιποτα. Κανεις δεν μπορουσε να ελεγξει τιποτα και τα γραπτα καταστρεφονταν...
ΚΑΝΕΙΣ μεγα λαθος και σταματησε την προπαγανδα!!!!ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ