0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΝΕΙΣ μεγα λαθος και σταματησε την προπαγανδα!!!!ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ,ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ
Και εγώ πιστεύω ότι δεν γίνουν μεγάλες αλλαγές στους πίνακες αναπληρωτών. Αυτοί που έχουν επιτυχίες στον ΑΣΕΠ είναι ήδη πολύ ψηλά στους πίνακες καθώς έχουν συγκεντρώσει και προϋπηρεσία. Αν δει κάποιος προσεκτικά και τους πίνακες των φιλολόγων θα το διαπιστώσει.
Eγω εκανα αιτηση το 2006 να δω το γραπτο μου στο γνωστικο γιατι στο δοκιμιο ο βαθμος μου ηταν 63 και επεσα απο τα συννεφα.Με καλεσαν στην Πουλιου και το ειδα.Ειχα αναβαθμολογηση με 3ο βαθμολογητη.Απο τον πρωτο πηρα 76 απο τον δευτερο 50!Ο αναβαθμολογητης μου εβαλε το μεσο ορο των δυο βαθμολογιων.Και στις Πανελληνιες συμβαινουν αυτα,στις εκθεσεις.Εχει συμβει σε ξαδερφο μου αριστουχο της Ιατρικης που δουλευει σημερα σε μεγαλο νοσοκομειο.Ελεγχος υπαρχει,μη λεμε ο,τι να ναι.Το γραπτο σου ΤΟ
Mπορεί κάποιος να κάνει κατά προσέγγιση φυσικά έναν πίνακα φιλολογων με τα άτομα που είναι σήμερα μέχρι το 1400;
Ρε σεις τι να το κανω το δικο μου το γραπτο? Τα γραπτα αλλων δεν μπορεις να δεις για τα οποια εχεις σοβαρες υπονοιες αλλοιωσης βαθμου.Θελανε πολλοι να κανουν καταγγελιες και δια νομου απαγορευοταν! Χωρια που μετα καταστρεφονταν... Μια χαρα ηταν φτιαγμενο ολο...Διαβλητος 100% ο γραπτος ασεπ. Μαλιστα καποια φροντιστηρια το 2008 σε καποιους κλαδους "πιασανε" τα θεματα