0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κι αν δεν επιτρεψει τιθα γίνει; θα πει το υπουργείο δεν έχω λεφτά να κάνω προσλήψεις και άρα ασεπ....πάρε παράταση άλλη μια χρονιά στους πίνακες....και να σας πω και κάτι....με το να ζητάει ασεπ το Στε προστατεύει και όσους δεν έχουν ασεπ....δηλαδή για το 15-16 τους επέτρεψε να είναι στους πίνακες διότι κατά τον 3848 είναι μεταβατική περιόδος μέχρι να γίνει ασεπ και να έχουν την ευκαιρία τους και καλά και όσοι δεν έχουν ή δεν μπόρεσαν να δώσουν ασεπ....γι' αυτό και ο Φίλης δεν τους βγάζει...μου έλεγε μια συνάδελφος που δεν έχει ασεπ πως έτσι και τους βγάλουν από τους πίνακες θα κάνουν προσφυγή στο ΣτΕ όπως πέρυσι και θα επικαλεστούν αυτό ακριβως το γεγενός: το ότι το κράτος από το 2008 δεν έχει κάνει ασεπ όπως και από το 2010,οπότε ψηφίστηκε ο 3848 για άνιση αντιμετώπιση και αναδρομική ισχύ νόμου....αυτό θέλησε να αποφύγει ο Φίλης....μια μεσοβέζικη λύση που τους προστατέυει όλους αλλά ουσιαστικά ζούμε το περσινό έργο με μικρότερη πριμοδότηση της προϋπηρεσίας, καθόλου δυσπρόσιτα και οροφή στην προϋπηρεσία....
Ό,τι πει το ΣτΕ θα γίνει και τότε. Κάποτε θα το καταλάβεις...
ό, τι 'εγινε και εφέτος με το σχέδιο Φίλη....όσο δεν κάνει ασεπ έτσι θα σέρνεται η κατάσταση....κάποτε θα καταλάβεις....
Φέτος αλλάζει τους πίνακες γιατί αλλιώς θα του μπλοκάρει τους πίνακες το ΣτΕ. Προφανώς τους είπε ότι δεν προλαβαίνει. Αν τους έλεγε ότι δε μπορεί λόγω οικονομικών, δε θα έβαζαν "2016-2017". Θα έβαζαν όρο σε σχέση με τις οικονομικές συνθήκες. Όπως λοιπόν φέτος αναγκάζεται να αλλάξει το σύστημα, έτσι μπορεί να αναγκαστεί να κάνει ΑΣΕΠ και του χρόνου. Εσένα πάντως το πρόβλημα σου δεν είναι κανένα σύρσιμο. Αν τα κριτήρια ήταν υπέρ σου, άχνα δε θα έβγαζες... Δε σε βλέπω να κόπτεσαι για νέο ΑΣΕΠ. Απλά το "μεταβατικό" σύστημα δε βολεύει...
θέλουν ασέπ .......πιο fast and light!
Άσε για τί κόπτομαι και για τί δεν κόπτομαι εγώ...εδώ σχολιάζουμε το βαθμό συμμόρφωσης του Φίλη στην απόφση του ΣτΕ,τι νέο κόμμισε η πρόταση Φίλη κι αν μπορούν να γίνουν προσφυγές και τι τύχη θα έχουν....
Έχεις καμιά πληροφορία για το πότε;Να φανταστώ για ότι θα αφορά προσλήψεις και διορισμούς του 17-18;
Καλημέρα σε ολους,Επειδή εχω μπερδευτεί λιγο, με την καινούργια διάταξη για τους αναπληρωτές οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι θα μοριοδοτηθούν με 5 και 10 μονάδες αντίστοιχα; Η μονο οι ανάπηροι εντάσσονται στα μοριοδοτούμενα κοινωνικά κριτήρια;