0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το 20% στις προσλήψεις απο 3τεκνους επίσης καταργείται, σωστά; είναι μεγάλη η αλλαγή
Όσον αφορά τη σύγκριση διαφορετικών ασεπ νομίζω ότι απλά η 527 κάνει μια νύξη αναφερόμενη στο 24μηνο. Δεν ξέρω αν το αποκλείει. Αν έχεις υπόψη σου κάτι πιο συγκεκριμένο θα ήθελα να το παραθέσεις.Νομίζω αυτό το σημείο:.............Τέλος, όσον αφορά ειδικώς τους προαναφερθέντες εκπαιδευτικούς με εικοσιτετράμηνη πραγματική υπηρεσία, οι οποίοι έχουν λάβει τη βαθμολογική βάση σε οποιονδήποτε διαγωνισμό εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., ανεπιτρέπτως αυτοί προτιμώνται, έναντι άλλων επιτυχόντων εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π., ως εκ της προϋπηρεσίας τους και της λήψεως απλώς της βαθμολογικής βάσης στον ίδιο ή, πολύ περισσότερο, σε προηγούμενο διαγωνισμό, διότι ελλείπει η απαραίτητη σύγκριση μεταξύ των επιτυχόντων, η οποία θα επέτρεπε το διορισμό κάθε φορά των αξιότερων υποψηφίων (πρβλ. Σ.τ.Ε. 2396 - 2398/2004 Ολομ.).http://www.esos.gr/arthra/37061/i-apofasi-toy-ste-5272015-gia-tin-antisyntagmatikotita-ton-rythmiseon-toy-n-38482010
Κατά 90% πάμε για αλλαγή σε αυτο που πάει να ψηφιστεί. Θα αυξηθεί το πλαφόν και κάτι άλλα.
Για το έτος 2016-2017 ο Φίλης μπορεί άνετα να διορίσει από επιτυχόντες. Μόνο από τον διαγωνισμό του 2008 μπορούν να διακαιωθούν δικαστικά περί τους 800 φιλολόγους.
Είπαμε πως έχουμε δημοκρατία και μπορούμε να γράφουμε οι θέλουμε…Έχετε δικαίωμα να το πιστεύεται, αλλά μέχρι τώρα δεν μπορείτε να το αποδείξετε, προσέχετε τι γράφετε υπάρχουν και κάποιοι που παρασύρονται , μην τους γεμίζετε ελπίδες για κάτι που αποδειγμένα δεν μπορεί να εφαρμοστεί τουλάχιστον μέχρι να ψηφιστεί κάτι διαφορετικό, για την ώρα μόνο για αναπληρωτές προωθούν όσους έχουν βαθμό από ασεπ του 2008.Δεν είναι σίγουρο ακόμη πως θα προηγηθούν οι επιτυχόντες που κατάφεραν να περάσουν το 55, ισως προηγηθούν μόνο όσοι πετυχαν και εξασφάλισαν θέση διορισμού!!! Αυτοί αδικήθηκαν περισσότερο απ΄όλους ήταν διοριστεοι και δεν μπορούσαν να πάνε ούτε αναπληρωτές! Για τους υπόλοιπους δεν υπάρχει καμιά δέσμευση άλλωστε η μεταβατική όλα δείχνουν πως θα λήξη φέτος επίσημα και με τον διορισμό των τελευταίων επιτυχόντων
προσφυγάκι η 527 αποκλείει το διορισμό 24μήνου, 30μήνου και του 40% από τον πίνακα πραγματικής προϋπηρεσίας. Επίσης, διαγωνισμός ΑΣΕΠ χωρίς βάση δεν μπορεί να γίνει.Δεν αναμένονται διορισμοί, πριν γίνει νέος ΑΣΕΠ. Εξαιρούνται οι διορισμοί των διοριστέων ΑΣΕΠ 2008.
H 4303 κάνει διάκριση των δύο πινάκων για τη μεταβατική. Το να προηγηθούν οι επιτυχόντες στους πίνακες αναπληρωτών δεν επιβάλλεται για τη μεταβατική. Αλλά αν γίνουν διορισμοί με το ισχύον-μεταβατικό σύστημα πρέπει να γίνουν από τον πίνακα επιτυχόντων του 2008. Αυτό λένε 'πληροφορίες' . Υπάρχουν βέβαια και οι προσφυγές που θα δώσουν μια επιπλέον ώθηση σε αυτή τη 'μεταβατική λύση'.
Εγω,παιδια,βλεπω πως παμε για εκλογες και μετα φούντο ολοταχως.Για λιγο καιρο διορισμενοι-να γευτουμε λιγακι την first class στον Τιτανικο- και μετα στις βαρκες να σωθουμε,χτυπησαμε το παγοβουνο χα χα χα.Δεν βλεπω διορισμους αλλους,τα μετρα ανεβαινουν ιλλιγγιωδως.