0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@johnd και λοιπούς μίζερους ανθρωποφάγους:Σας εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, να διοριστείτε. Ως ΑμΕΑ.
Δηλαδή ο΄τι πλήρωσα και πέτυχα;;;;;;;;;;;;;;;;Αν πλήρωνα μπορεί να έγραφα 75 + και όχι 72-.......αυτό δεν το ξέρω αλλά δεν έδωσα μία!
Οποιος εχει δουλεψει πολλα χρονια στα γραναζια του κρατους ξερει. Ο καθενας εχει δικαιωμα να πιστευει ο,τι θελει. Αν δεν καταστρεφονταν παντως τα γραπτα και μπορουσες να κανεις προσφυγη εναντιον αλλου, τωρα θα μιλουσαμε και με αποδειξεις
Δεν πιστεύω.......έπραξα δηλ. διάβασα μόνη μου και πήγα και έδωσα!
Καλα εκανες και μπραβο. Το 2 απο το 5, παντως, ειναι ενα κουμπακι... Απαξ και πατηθηκε τελειωσε... Ο βαθμος εφυγε στη μηχανογραφηση και γεια χαρα...
Κοίτα κάποτε κάποιος μου είπε ότι γι'αυτό το κουμπάκι ,άκουσε ότι ζητάνε 50000 ταρίφα.........ε χαλάλι τους όσοι τα έχουν και τα δίνουν για να διοριστούν!!!!!!!!!!!!Αλήθεια το πιστεύεις;
Δηλαδή τον πήρανε τηλέφωνο και τον ρωτήσανε? Μη μας τρελλαίνεις τώρα!!!Μου θυμίζεις μαθητές μου που κάνουν κάτι δηλώσεις σε στυλ "ε δεν έχει σχέση αν διαβάζεις, εμένα ένας γνωστός μου μου είπε ότι δεν είχε ανοίξει βιβλίο και έγραψε 13 στις Πανελλήνιες".Φυσικά οι συγγενείς και κολλητοί αυτού που χειριζόταν το σύστημα πιθανώς να ευνοήθηκαν γιατί στην Ελλάδα ζούμε, αλλά δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει αυτά τα πράγματα και να λέει ότι εκπροσωπεί και ΟΟΟΛΟΥΣ τους αναπληρωτές. Μεγάλη σοβαρότητα!!!
καλέ πλάκα κάνω.................διάβασε τα παραπάνω μηνύματα μου!!!!!!!!!!!!!!!
Επειδή λοιπόν δεν μιλάμε με αποδείξεις, καλύτερα να μην μιλάμε, γιατί με την ίδια λογική να αμφισβητήσουμε και τις πανελλαδικές και τις εξετάσεις στα πανεπιστήμια κλπ. Να σκίσουμε λοιπόν τα πτυχία μας. Αν είναι να μιλάμε έτσι τότε δεν διαφέρουμε πολύ απο το να συκοφαντούμε