0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια χαρα τα ειπε και μπραβο της
:(Συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, πέραν του γελοίου του πράγματος οφείλουμε να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Επί χρόνια καταστρατηγούνταν το 60%- 40%. Δυστυχώς τώρα βλέπω αυτό να θεωρείται και θεμιτό και νόμιμο από την πλειοψηφία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών. Δυστυχώς δεν βλέπω κανέναν να υποστηρίζει εκείνους που πέτυχαν στο διαγωνισμό. Ο Σύριζα, όσο και αν τον πιέζει το ΣΤΕ, δεν παύει να είναι μια κυβέρνηση της αριστεράς αγκιστρωμένη στις ιδεοληψίες της. Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως είναι δυνατόν να τρώμε τόση λάσπη απλά επειδή επιλέξαμε να δώσουμε σε έναν διαγωνισμό σύμφωνα με τους νόμους του κράτους μας. Πάντως και εγώ πλήρωσα για να πετύχω στο διαγωνισμό... Πλήρωνα μια κοπέλα για να μου κρατάει το παιδί και να μπορώ να διαβάζω. Και το απόγευμα έκανα ιδιαίτερα για να μπορώ να την πληρώνω και μετά τις 12 μ.μ επειδή ήμουν κουρασμένη διάβαζα ιστορικά μυθιστορήματα για να μην χάνω την επαφή και να τα εμπεδώνω καλύτερα. Και όταν το μωρό μου 2 ετών τότε μου χτυπούσε την πόρτα και φώναζε " θέλω τη μαμά μου¨έκλεινα τα αυτιά μου να μην το ακούω. Επιτέλους ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Α, και φροντιστήριο δεν έκανα γιατί είμαι από επαρχία. Για να συνεχίσω τον συλλογισμό μου. Φοβάμαι πως όσοι έχουμε υψηλή βαθμολογία στον ΑΣΕΠ αλλά λίγη προϋπηρεσία δεν πρόκειται να δικαιωθούμε. Δυστυχώς δεν μας στηρίζει κανείς και προφανώς είμαστε λίγοι για να μας υπολογίζουν...