0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προφανώς και δεν συμφωνούν όλοι σε όλα. Αλλά που είναι η λάθος λογική;
Ρώτησες ή δε ρώτησες;;;;Απάντησα ή δεν απάντησα;;Τί θες τώρα;Δεν έχεις απάντηση και τέλος.Δε φτάνει που αποπειραθηκα (ανεπιτυχως βέβαια)να σε κάνω να καταλαβεις,θα μου πουλήσεις και πνεύμα;
Ο αλλος εταζε διορισμους ανεμελος 20000,μπερεκετια πραγματα.Ειναι εξοργιστικα ψευτες και ανικανοι.Ολος ο κοσμος εχει αγανακτησει.Δεν παει αλλο.Αμα ειναι να πεις το ψεμα να το πεις χονδροειδως..Ενας θα μεινει μονο να τους υποστηριζει σθεναρα.Η κ.Ελενη Καλογεροπουλου.Ερχεται λαιλαπα στην παιδεια,καταλαβαινετε;
Για να τελειώνουμε. Μου λες ότι όλο το κείμενο είναι "ενα λογικό σφάλμα". Σε ρωτάω που είναι λάθος η λογική σε αυτά που γράφω, και αντί να διαβάσω μια απάντηση με αρχή μέση και τέλος, βλέπω ένα άτομο, που προφανώς δεν είχε να γράψει κάτι δικό του, να παίρνει το δικό μου κείμενο και να αρχίζει να πετάει ότι ερμηνεία βολεύει. Συνέχισε να το παίζεις Κινέζα και να λες ότι εγώ πουλάω πνεύμα.
Γιατί το λες αυτό; Μια χαρά πάμε, για ακόμα μια χρονιά θα πάτε αναπληρωτές και όχι μόνο! Θα δικαιωθούν οι χιλιάδες αδικημένοι και θα ανέβουν κάμποσες θέσεις στον πίνακα. Αυτό έχει σημασία, ποια αμστελ τώρα; εεεε ποιος μόνιμος διορισμός ήθελα να πω..... Άρχοντας ο Φίλης σαν άλλος Ιούλιος Καίσαρας, χορτάτος όμως.
αξιολόγησε απλώς τα επιχειρήματά σου, γίνεται ξέρεις σε ένα φόρουμ. και συμφωνώ με το συμπέρασμά της.
Όχι.
Οι παρενθέσεις ήταν τα συμπεράσματά της, οι απόψεις της, ήταν σαφώς διακριτά και στο εξήγησε και μετά. Πάντως, δεν είχες κανένα στέρεο επιχείρημα στη δημοσίευση, αυτή είναι η άποψη μου, τι να κάνω
Παράθεση"Όλα πρέπει να μετράνε, αλλά φυσιολογικά. Η επιτυχία στον ΑΣΕΠ πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν θα πρέπει να συμπυκνώνεις όλο το μέλλον κάποιου σε μόλις μία μέρα. Κάποιος μπορεί εκείνη την μέρα να είναι άρρωστος, να του τύχει λίγες μέρες πριν ένα ατύχημα ή να χάσει κάποιον δικό του ή να έχει χίλια μύρια προβλήματα στο μυαλό του ή δεν ξέρω τι άλλο. Οι επιτυχόντες θα τα πουν δικαιολογίες, αλλά είναι απλά η πραγματικότητα. Και δεν μπορείς να καθορίζεις το μέλλον του άλλου από μία και μόνο μέρα, όταν αυτή η μέρα δεν ξανάρχεται.'' Αυτα είναι λόγια δικά σου.Με τα παραπανω λόγια,αποδέχεσαι το αποτέλεσμα μιας γραπτης εξέτασης ;
"Όλα πρέπει να μετράνε, αλλά φυσιολογικά. Η επιτυχία στον ΑΣΕΠ πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν θα πρέπει να συμπυκνώνεις όλο το μέλλον κάποιου σε μόλις μία μέρα. Κάποιος μπορεί εκείνη την μέρα να είναι άρρωστος, να του τύχει λίγες μέρες πριν ένα ατύχημα ή να χάσει κάποιον δικό του ή να έχει χίλια μύρια προβλήματα στο μυαλό του ή δεν ξέρω τι άλλο. Οι επιτυχόντες θα τα πουν δικαιολογίες, αλλά είναι απλά η πραγματικότητα. Και δεν μπορείς να καθορίζεις το μέλλον του άλλου από μία και μόνο μέρα, όταν αυτή η μέρα δεν ξανάρχεται.''
Αυτα είναι λόγια δικά σου.Με τα παραπανω λόγια,αποδέχεσαι το αποτέλεσμα μιας γραπτης εξέτασης ; Μάθε να κάνεις quote. Απλή συμβουλή. Μην το πάρεις στραβά.Τώρα πες μου. Σε πιο σημείο του "Η επιτυχία στον ΑΣΕΠ πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο" αφήνω υπόνοιες ότι δεν αποδέχομαι τον διαγωνισμό; Στο υπόλοιπα; Στο ότι δεν εξισώνω δηλαδή τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με την λαιμητόμο; Αυτό σε πείραξε και παρερμηνεύεις τα γραφόμενά μου με την ερώτηση που κάνεις; Διότι η ερώτησή σου είναι πολύ πονηρή για να χρησιμοποιήσω δικό σου χαρακτηρισμό, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν αποδέχομαι το αποτέλεσμα. Το αποδέχτηκα την μέρα που έγραψα, την μέρα που έμαθα τα αποτελέσματα, το αποδέχομαι και σήμερα. Αντίθετα με κάποιους, όταν εκφράζω μια άποψη δεν κοιτάω αποκλειστικά το συμφέρον μου. Δεν είμαστε σε δικαστήριο. Σε ένα απλό φόρουμ είμαστε. Αν η Μάρθα ταπώσει τον Γιάννη στο PDE δεν θα θεσμοθετηθεί την επομένη νόμος του κράτους βασισμένος στο τάπωμα της Μάρθας στον Γιάννη. Λίγη ειλικρίνεια εδώ μέσα δεν θα έβλαπτε. Δεν θα χάσει την θέση του στους πίνακες κάποιος αν αναγνωρίσει την άποψη του απέναντι.Τελευταία φορά ασχολήθηκα μαζί σου. Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή τρολάρεις.