0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν φέτος άνοιξαν οι πίνακες και μέτρησαν προϋπηρεσία και δυσπρόσιτα αλλά όχι την προϋπηρεσία 10_12 κανένας δεν είπε τίποτα για την ανατροπή που έγινε εγώ από 600+ βρέθηκα 900+ χάνοντας την αναπλήρωση τώρα ναι αισθάνομαι δικαιωμενος επιτέλους ένα σύστημα να πετάει έξω όλους αυτούς που έχουν προϋπηρεσία από ιδιωτικά μακάρι να πετούσε και αυτούς που την απέκτησαν από την ειδική αγωγη.... και από όλα τα άλλα παράθυρα !Η κάθε προϋπηρεσία να μετράει από εκεί που αποκτήθηκε..Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεύτερον θα ήθελα να σχολιάσω το πολυσυζητημένο επιχείρημα: "Γυρίσαμε τις εσχατιές της Ελλάδας!" Λοιπόν όσοι το λένε, έχουν ρίξει μια ματιά σε προκηρύξεις μόνιμων θέσεων του ΑΣΕΠ για άλλα υπουργεία; Σε όλες τις ακριτικές θέσεις προηγούνται οι υποψήφιοι με εντοπιότητα και σε όλες μα όλες, υπάρχουν ντόπιοι υποψήφιοι για να τις διεκδικήσουν.Όταν λοιπόν ένας εκπαιδευτικός ταλαιπωρείται αφάνταστα υπηρετώντας στην ξενιτιά, χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να υποβιβάσω την ταλαιπωρία του, όμως αυτή η ταλαιπωρία γίνεται για να σώσει τον ίδιο και όχι για να σώσει το ακριτικό μέρος. Σε όλα τα ακριτικά μέρη υπάρχουν υποψήφιοι με εντοπιότητα που με χαρά θα αναλάμβαναν τις θέσεις αυτές αν τις άφηναν οι Αθηναίοι.
ηλεκτρονικά οι αιτήσεις;http://xenesglosses.eu/2016/04/anamenetai-na-allaxei-sti-diadikasia-aitiseon-gia-anaplirotes/
Προπηλακίστηκε ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ από άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ:http://xenesglosses.eu/2016/04/propilakistike-o-antiproedros-tis-ol/Οι παρεμβάσεις υπέρ της διατήρησης της προϋπηρεσίας όπως μετράει σήμερα:ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΕΜ
ενώ δεν είναι αδικία που υποβαθμίζει όσους 'εχουν ασεπ και προϋπηρεσία και δυσπρόσιτα και πάνω από 60 μήνες; ξερά χλωρά μαζί σας
Σταθηκες μονο στην προυπηρεσια των αναπληρωτων ...απο την ειδικη στην γενικη...ξερεις ομως υπαρχει και η προυπηρεσια που αποκτουν αναπληρωτες απο πινακα γενικης και χωρις κανενα προσον στην ειδικη...με τροπο του διπορτου επιλεγοντας το κουτακι στην εγκυκλιο ειδικης σε σχολεια ειδικης....
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω και όποιος γνωρίζει ας απαντήσει:Η προϋπηρεσία ως ωρομίσθιος/σθια στα ΣΔΕ αναγνωρίζεται στον πίνακα αναπληρωτών;