0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
mks, με φιλική διάθεση σου λέω πως η παράθεση αυτή μπορεί να έχει αν το επιδιώξει κάποιος και ποινικές κυρώσεις. Με φιλική διάθεση στο λέω, απέσυρε το.Γιατί δεν μπορουμε να λέμε μόνο για την εκπρόσωπο της πεαδ και μετά να γινόμαστε βασιλικότεροι...
Για ποιό λόγο πρέπει να μετρά η προϋπηρεσία: Δουλεψαν ,πληρώθηκαν ,αντε γειά!!ΜΟΝΟ ΑΣΕΠ
http://pekp.gr/?p=64141
Ποινικη κυρωση ως προς τι? Για μια δηλωση σε μεσο κοινωνικης δικτυωσης? Τρολαρεις μαλλον...
σσσσσ είπαμε, μην τα γράφεις αυτά εδώ.... μπορεί και εσύ να τους ξυπνήσεις.... μππααααααααπαρόλα αυτά στείλε μήνυμα στον μπράτη και πες του ότι δεν έχει σημασία πόσες θέσεις θα κόψει ο υπουργός.... σημασία έχει ότι ο ασεπ θα έχει προτεραιότητα.... 1-2 προσλήψεις αλλά θα είναι από τις καλές! αυτό έχει σημασία
Δεν κατάλαβα γιατί μπερδεύονται αυτά τα δύο θέματα. Τυχαίο;;;; Είναι άσχετα!!!! Άλλο ο τρόπος επιλογής προσωπικού και άλλο η αδιοριστία και οι περικοπές. Δηλαδή αν μείνουν οι πίνακες όπως σήμερα και κοπούν 2 ή 3.000 άτομα όλα οκ;;;; Μη μου πείτε ότι όσοι κατέβηκαν στο υπουργείο κατέβηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την αδιοριστία, όπως πολλοί προφασίζονται. Ας υποθέσουμε ότι ψηφίζεται η αλλαγή των πινάκων, είστε την επόμενη μέρα να κατεβούμε όλοι ενωμένοι με μοναδικό αίτημα τους διορισμούς;; Θα έρθει και η ολμε λέτε και η πεαδ;;; κλπ Διαίρει και βασίλευε δηλαδή;; Εγώ ξέρω ότι πρώτα συσπειρώνεις και μετά διεκδικείς, πάλι λάθος κάνω;;;Έτσι πως παρουσιάζεται είναι λες και φταίνε οι επιτυχόντες ασεπ εάν προσληφθούν λιγότεροι αναπληρωτές.