0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προσωπικα αυτο που βλεπω ειναι ολοι να αδικουνται. Και οι εχοντες προυπηρεσια και οι εχοντες ασεπ και οι εχοντες και τα 2 και οι νεοι. Η αιτια σε ολα τα παραπανω ειναι προφανως η αδιοριστια των τελευταιων ετων καθως και οι φωτογραφικες διαταξεις που ειχανε περασει τα προηγουμενα χρονια.
http://epikairotita.gr/ekloges-12-iouniou-2016/αυτό τώρα τι είναι; πάλι εκλογές φημολογούνται;
Έχουν γίνει και Ιούνιο (και τέλη Μαΐου, αν θυμάμαι καλά μια φορά) και Αύγουστο. Ποικίλει ανάλογα την πολιτική επικαιρότητα.Ας γίνει όποτε θέλει φέτος, αρκεί να είναι επιτέλους ηλεκτρονικά. Με τι κωδικούς άραγε; taxisnet?
Εγω εναν νομο γνωριζω θεμοθετημενο και συνταγματικα κατοχυρωμενο.τον γραπτο διαγωνισμο ΑΣΕΠ!!!Αυτοι που αδικηθηκαν καταφωρα ειναι ολοι οι επιτυχοντες που τωρα καποιοι θρασυτατα τους αποκαλουν αποτυχοντες εν αντιθεσει προς τα δικαστηρια που τους δικαιωνουν αναδρομικα,ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ!!!!Μην τα ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ
Σκεφτονται μεσα στον Ιουνιο ή Σεπτεμβριο-Οκτωβρη.
Παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα.1) Πως θα συνταχθούν πίνακες χωρίς να γίνει νέος γραπτός ασεπ?2) ο νόμος του Αρσένη προέβλεπε να γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών με κριτήριο μόνο τον βαθμό από τον διαγωνισμό, για δυο χρόνια, μετά θα έπρεπε να ξεκινήσεις από την αρχή!3) τι θα γινει με τις ειδικες κατηγοριες, θα εχουν το ποσοστό ή θα προηγηθούν4) οι επιτυχοντες ασεπ θα προηγηθούν και στους πίνακες ειδικής αγωγής, αφού ανεχόμαστε να μετρήσει η προϋπηρεσία και στους δυο πίνακες τότε πρέπει και ο βαθμός από τον ασεπ να μετρήσει και για τους δυο..5) θα στερήσουν τα μόρια από τα ακαδημαϊκά κριτήρια σύμφωνα με τον 38486) Σύμφωνα με το ασεπ , δεν υπάρχουν μόρια για δυσπρόσιτα ούτε για περιπτώσεις μειωμένου ωραρίου, ( 21 ή 23 ώρες)7) ποιους θεωρεί ικανούς η απόφαση θα πάει κανείς φυλακή για όσα δεν εγιναν9) Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα ?
και Σεπτέμβριο επαναληπτικές Για τις αιτήσεις στο ασεπ ανοίγεις λογαριασμό μόνος σου και σου δίνουν κωδικό στο e mail, συμπληρώνεις την αίτηση ηλεκρονικά και φυσικά την προϋπηρεσία σου... όσο για τον βαθμό ποιος ξέρει αν κράτησαν αρχείο για τόσα χρόνια.Τα δικαστήρια απάντησαν σε μια υπόθεση που αφορούσε διορισμούς, υπήρχαν επιτυχόντες ασεπ που δεν μονιμοποιήθηκαν , σε αντίθεση με όσους είχαν κριτήριο την προϋπηρεσία. Οι επιτυχόντες του 2008 δεν δούλεψαν ούτε ως αναπληρωτές…Δεν μας είπαν κάτι διαφορετικό, δεν ρωτήθηκαν και σίγουρα δεν τους ενδιέφερε να ασχοληθούν περισσότερο με τους πίνακες αναπληρωτών.Παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα.1) Πως θα συνταχθούν πίνακες χωρίς να γίνει νέος γραπτός ασεπ?2) ο νόμος του Αρσένη προέβλεπε να γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών με κριτήριο μόνο τον βαθμό από τον διαγωνισμό, για δυο χρόνια, μετά θα έπρεπε να ξεκινήσεις από την αρχή!3) τι θα γινει με τις ειδικες κατηγοριες, θα εχουν το ποσοστό ή θα προηγηθούν4) οι επιτυχοντες ασεπ θα προηγηθούν και στους πίνακες ειδικής αγωγής, αφού ανεχόμαστε να μετρήσει η προϋπηρεσία και στους δυο πίνακες τότε πρέπει και ο βαθμός από τον ασεπ να μετρήσει και για τους δυο..5) θα στερήσουν τα μόρια από τα ακαδημαϊκά κριτήρια σύμφωνα με τον 38486) Σύμφωνα με το ασεπ , δεν υπάρχουν μόρια για δυσπρόσιτα ούτε για περιπτώσεις μειωμένου ωραρίου, ( 21 ή 23 ώρες)7) ποιους θεωρεί ικανούς η απόφαση θα πάει κανείς φυλακή για όσα δεν εγιναν9) Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα ?
Δεν παρακολουθεις τις εξελιξεις!!!!!Διοριζονται αναδρομικα και επιτυχοντες!!!ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΦΥΣΙΚΟΙ...Και μετα την απεργια ακολουθουν διορισμοι μαθηματικων κ φιλολογων.Υπαρχουν συναδελφοι που προσεφυγα στη δικαιοσυνη οταν επρεπε!!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΡΜΟΣΥΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!!!
Ενταξει παει για κλεισιμο το μαγαζι...και μεταβαση στην ωραια μας δραχμουλα...επιτελους...
Εχεις μια αμφισημη και περιεργη αποψη περι δικαιου!!!Εξηγησε μας σε παρακαλω τι εννοεις οταν λες οτι ολοι ακολουθησαν νομους του κρατους???Εγω εναν νομο γνωριζω θεμοθετημενο και συνταγματικα κατοχυρωμενο.τον γραπτο διαγωνισμο ΑΣΕΠ!!!Αυτοι που αδικηθηκαν καταφωρα ειναι ολοι οι επιτυχοντες που τωρα καποιοι θρασυτατα τους αποκαλουν αποτυχοντες εν αντιθεσει προς τα δικαστηρια που τους δικαιωνουν αναδρομικα!!!Για πες μας λοιπον ποιοι αδικηθηκαν απο νομους του κρατους???Το 20% της τριτεκνιας που καθιερωσε η Γιαννακου ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ειναι δικαιοσυνη???Ξερεις οτι πιεστηκε απο ομαδουλες που φωναζουν σημερα γιατι χανουν τα προνομια???το 40% δικη της ρυθμιση παλι ηταν εις βαρος του !00% ασεπ..κι αυτοι που την πιεσαν ακολουθησαν τον νομο του κρατους η ηταν κομματοσκυλα και συνδικαλισταραδες της ολμε??Το 24μηνο του χοτρο στυλιανιδη που το ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ κατοπιν πιεσης της παλιας ξοφλημενης ενωσης αναπληρωτων με την επωνυμια ΠΕΑ που λειτουργουσαν υποχθονια εις βαρος των συναδελφων τους ΑΣΕΠΙΤΩΝ κΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ???Επισης ξερεις οτι κατι ομαδουλες που σημερα σκουζουν εδω μεσα οτι ακολουθησαν τη νομιμοτητα πιεσαν τη ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και το 24μηνο το εκανε 23,5 κι επειδη αυτοι δεν προλαβαν να διοριστουν λογω μνημονιου ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ???Λοιπον επειδη δεν τα γνωριζεις καλα τα πραγματα κι επειδη ειμαι χρονια στην πιατσα να σε προιδεασω οτι απο εδω και περα οταν θα μιλας για νομους του κρατους θα απευθυνεσαι μονο σε φεκιτες και επιτυχοντες που τους καβαλησαν οι αλλοι απο το 2002 κ εφεξης!!!!Η παλια ΠΕΑ ειναι υπευθυνη για πολλα κακως κειμενα στους πινακες....επιναν καφεδακι με το Στυλιανιδη ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΣΕΠ!!!!Και τριτεκνοι και πολυτεκνοι και ΠΔΣ Και μην ανοιξω το στομα μου και ποιοι αλλοι.....ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ !!!!!ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΙΛΗΣΑΝ!!!!Μην τα ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ
6) Η προϋπηρεσία μετρά χωρίς διπλασιασμούς εκτός αν κάτι αλλάξει στην τελική ρύθμιση. Δεν καταλαβαίνω τι λες για τους μειωμένου ωραρίου… η προϋπηρεσία τους γίνετε με αναγωγή σε μήνες και μετράει κανονικά