0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο "συνάδελφοι" ακόμα δεν διοριστήκατε και τώρα κανονίζετε και απολύσεις.....κακομοίρηδες σας λυπάμαι πραγματικά.... Όχι για την ανθρωποφαγία σας αλλά για το μυαλό που κουβαλάτε
καλά εννοείεται πως θα φάει τρελό μαύρο για τα δυσπρόσιτα...κι ας μην αρέσει σε κάποιους αυτό
Σύμφωνα με το τελικό σχέδιο μαλλον θα μπουν τα δυσπρόσιτα!!!
Mιλησα γενικα για το δημοσιο και για τους εχοντες αμετακλητες δικαστικες αποφασεις.Ειναι πανω απο 1500 τον αριθμο κι ερχονται κι αλλες.Τα τελευταια 40 χρονια μιλαω ελληνικα,νομιζω.Εδω μεσα οι συναδερφοι αγωνιουν για το εργασιακο τους μελλον,δεν νομιζω να χρειαζονται μαθηματα απο εμας τους μονιμους που την εχουμε καλως καβατζωσει.Ουτε κανεις κανονιζει απολυσεις εδω μεσα,εχουμε ανοιξει και γραφειο και κανονιζουμε... εξαγωγες.Εκτος κι αν ηρθατε ουρανοκατεβατοι και δεν ξερετε τι πρεσβευει ο Κουλης.
Να υπενθυμισουμε οτι στις τελευταιες διαθεσιμοτητες βγηκανε και φεκιτες.....μην ευχεστεωαπολυσεις συναδελφοι....ντροπη.
Είναι το μυαλό που λείπει συνάδελφε, αυτό ακριβώς εννοούσα. Όσες φορές και να τα γράψεις δεν βοηθάει το νοητικό δυναμικό.
Δεν ξέρω τι έχεις καβατζωσει εσύ και αν δεν είχες την μύγα δεν θα έγραφες περί μαθημάτων... Άλλο να ξέρουμε τι είναι ο κουλης και άλλο να γράφουν κάποιοι εδώ ποιοι πρέπει να φύγουν και ποιοι να μείνουν. Αν εσένα δεν σε ενοχλεί η κατάντια αυτή να μου επιτρέπεις να με ενοχλεί εμένα και να τα χώνω όπου νομίζω
Τι χρεία έχομεν μαρτύρων (Ματθαίου ΚΣΤ' 63).http://asep-edu.blogspot.gr/p/blog-page_9.htmlΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣΧΑΡΗΣ Απάντηση | Νήμα | Περισσότερα Selected post Απρ 12, 2014; 4:04pm ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ-ΤΕΛΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ-ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣΧΑΡΗΣ12 δημοσιεύσειςΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΠΟΤΗΤΑΣ ΑΣΕΠ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ 15 ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΜΕΣΩ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ, ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΣΕΠ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ...ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ