0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γι'αυτό και τα ''πήρε'' και σου λέει ας βγάλει το ΣΤΕ το φίδι απ'την τρύπα........
Κανενας δεν πρεπει να χαιρεται με καμια εξελιξη. Η ρυθμιση οντως τους εθιγε ολους ασεπιτες και μη. Το ασχημο ειναι οχι μονο δεν εκανε κατι να φτιαξει την ρυθμιση και να ειναι μεσα στα πλαισια του συνταγματος αλλα δεν κανει καμια ρυθμιση αφηνωντας τα ολα παλι στην αβεβαιοτητα. Κοινως οσοι πανε παλι αναπληρωτες παρανομα ή οχι δεν ξερουνε τιθα μετραει που θα μετραει και σν θα εχουν καποιο οφελος εκτος οτι τους αφηνουν απλα να αναπνεουν αφου ειναι ολοι ανεργοι. Συστημα δηλαδηδεν θα δουμε ποτε. Συνεχιζεται το παιχνιδι χωρις κανονες. Και ολα αυτα επειδη μαλλον παμε για εκλογες.
Ένα σχόλιο σχετικά με το υπογραμμισμένο: εν γνώσει τους πλέον και εν γνώσει όλων αυτό το "παράνομα". Δε συμμετέχω στους διαλόγους γιατί είναι πραγματικά εκνευριστικό, ειδικά από τη στιγμή που μάθαμε πως ανάμεσα στους "αναπληρωτές" που μάχονται τους αναπληρωτές-επιτυχόντες υπάρχουν άτομα που όχι απλά δε συμμετείχαν στο διαγωνισμό αλλά ήταν και αποτυχόντες! Κι απορείς μετά πού βρήκαν την προϋπηρεσία ταβανιού...
Πάντως οι πληροφορίες σου που έλεγαν ότι όχι μόνο θα κατατεθεί αλλά θα μπουν και τα δυσπρόσιτα, διαψεύστηκαν πανηγυρικώς...
Ναι .........το ομολογώ!!!!!!!!!!!!!!!!''Εφαγε'' τόση πίεση μέχρι χθες για τη προυπηρεσία και τα δυσπρόσιτα από κάποιους .......αλλά η συγκατάβαση του το πρωί έγινε ξινίλα του τύπου....ας αναλάβει το ΣΤΕ.........>Έμεινα έκπλητη!!!!!!!!!!!!!!
Λες δηλαδή ότι το κάνει εσκεμμένα; Το "ξέρουμε" αυτό ή το υποθέτουμε;
Το μόνο που δεν θέλω στη ζωή μου είναι να νουθετώ........Από την άλλη δεν μπορώ να εγγυηθώ γι'αυτά που ακούω γιατί δεν ήμουν δια ζώσης όταν λεγόντουσαν!!!!!!!!!!
Αρα χτυπαμε παλι ασφαλιστικα και γινεται χαμος!!!!ξανα παλι μπλοκαρισμα των πινακων...αλλωστε το ΣΤΕ ειναι σε ετοιμοτητα