0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μου κάνεις εσύ μία οξειδοαναγωγή!!!!!!
Καλησπέρα συνάδελφοιΈχω μία απορία. Ποιοί έχουν αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη προϋπηρεσία; Μήπως αυτοί που δούλευαν επί δεκαετίες στα ιδιωτικά σχολεία;Με την απόφαση του υπουργού αυτοί ευνοούνται σκανδαλωδώς. Είναι τεράστια η αδικία γι' αυτούς που έδωσαν ΑΣΕΠ και εν συνεχεία δούλεψαν ως αναπληρωτές (για όσο πρόλαβαν) οπουδήποτε στην Ελλάδα πριν τους υποσκελίσουν εν μία νυκτί οι συνάδελφοι των ιδιωτικών σχολείων, οι οποίοι ως επί το πλείστον βρέθηκαν να υπηρετούν στην πόλη τους ή σχετικά κοντά σε αυτή χωρίς να μείνουν ούτε μία μέρα άνεργοι. Δεν μπορώ να καταλάβω κατά ποία έννοια αυτό είναι δίκαιο. Δεδομένου ότι και ως αναπληρωτές συνεχίζουν να προηγούνται και εάν το ίδιο αποφασιστεί και για τους μόνιμους διορισμούς θα είναι οι μόνοι σίγουρα διοριστέοι, θα πρέπει να πάρουν θέση και να παραδεχτούν ότι διορίζονται άδικα εις βάρος άλλων συναδέλφων.Νομίζω όμως ότι δεν θα έχουν το θάρρος να το κάνουν.Ειλικρινά λυπάμαι. Περιμένω έναν έστω από ευθιξία να τοποθετηθεί.Ευχαριστώ. Καλές γιορτές σε όλους και καλή Ανάσταση.
@ anixia, Hiraklis,οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί εκπροσωπούνται από ένα συνδικαλιστικό όργανο που δεν διεκδικεί μέσω διαδηλώσεων. Το "γλείψιμο" και οι δημόσιες σχέσεις χαρακτηρίζει τους αγώνες του. Και έχουν επιτυχία, μάλιστα, με όλες τις κυβερνήσεις. Ακόμη και με την τωρινή, απ' ότι φαίνεται...
Ευτυχώς δεν έκανε πίσω στους 20.000 διορισμούς που θα πραγματοποιήσει σε βάθος τριετίας...το ρακοσυλλέκτης είναι από ρακές ή κυριολεκτείς
Λέω να απαντήσω από εδώ να φαίνεται σε κάτι που μου ψέλλισε ένας συριζαίος σήμερα. Αντιμετωπίζετε τοίχο αυτά τα χρόνια όταν ζητάτε λεφτά από την τρόικα για διορισμούς στην παιδεία ;; Φτύνετε αίμα να λειτουργήσουν τα σχολεία;;; Αν είστε μάγκες και το λέει η καρδιά σας, ειδοποιείστε την τρόικα ότι ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜ
Οι κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά προνομιούχοι παραμένουν πάντα οι ίδιοι όχι μόνο στον κλάδο μας, π.χ ειδικά μισθολόγια, Εφοριακοί, ΔΕΗ , ΜΚΟ, και τόσοι άλλοι που δεν αναφέρω για να μην κουράσω. Είναι τυχαίο; Τί άλλαξε στην μπανανία τόσα χρόνια;