0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ετσι είναι.μετα ηρθε ο 3848 που προβλέπει προυπόθεση ασεπ, ολόκληρο βαθμο ασεπ και 16,8 ανωτάτη μοριοδοτηση προυπηρεσίας.
Μαλιστα καποιοι επιθυμουν να μηδενιστει καθε προυπηρεσια και καθε προηγουμενος ΑΣΕΠ. Ετσι θα μπορειτε καθε δυο ή τρια χρονια να φρεσκαρετε τις γνωσεις σας συμμετεχοντας σε νεο ΑΣΕΠ. Οι επιτυχοντες θα επιβραβευονται με ταξιδακια ανα την Ελλαδα, για να καλυψουν τα κενα της εκπαιδευσης, μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ
Αυτό κάποιοι το ψήφισαν…Μετά ήρθαν οι τυποποιήσεις για να διοριστούν όσοι έχουν ασεπ + προϋπηρεσία, αλλά τώρα βγήκε αντισυνταγματικό.Αντισυνταγματικό βγήκε και το δικαίωμα να κρατήσεις τον βαθμό από τους δυο τελευταίους ασεπ.Υγ Δεν είναι σίγουρο αν ο ασεπ του 2006 και του 2008 θα ισχύουν ακόμη κι αν εφαρμοστεί ο 3848!!! όπως δεν είχαν την ευκαιρία οι νέοι πτυχιούχοι ανά 2-3 χρόνια να διαγωνιστούν έτσι και οι επιτυχόντες δεν είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν το βαθμό τους …Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος , ο υπουργός δεν είχε άλλη επιλογή επέλεξε να κρατήσει το παλιό σύστημα γιατί δεν υπάρχει διαγωνισμός του ασεπ που να αποδεικνύει τις ικανότητες των εκπαιδευτικών. Αν προσφύγουν στο ΣΤΕ οι επιτυχόντες , θα τους πουν πως δεν ισχύουν οι πίνακες μετά από 3 χρόνια!!!Aν είναι να μην ισχύουν οι πίνακες τότε να μην ισχύει και η προϋπηρεσία πριν από το 2010 που γινόταν ως επί το πλείστον με ρουσφέτια.
Αν προσφύγουν στο ΣΤΕ οι επιτυχόντες , θα τους πουν πως δεν ισχύουν οι πίνακες μετά από 3 χρόνια!!!
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος για αυτό. Η μεταβατική παρατείνεται με υπουργική απόφαση. Ξέρω ότι θα πεις ότι αυτό αφορά μόνο στο διορισμό αυτών που έχουν ΦΕΚ του ΑΣΕΠ. Αν δεν ισχύουν οι πίνακες του ΑΣΕΠ 2008 για την αναπλήρωση, με ποιον συνταγματικά αποδεκτό τρόπο θα γίνει η πρόσληψη αναπληρωτών;
Νομιζω αρκετοί πιστευουν οτι το ΣΤΕ δεν θα τολμήσει να το ακυρωσει πάλι.Ισως κάποιοι να πιστεύουν ο΄τι μέχρι τοτε να ληθει το θέμα με άλλο νομο
ΛΑΘΟΣ!!!!!!ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!!!!Ασε τους να πιστευουν
Δεν αναφέρει πουθενά ο 3848 ότι ο διαγωνισμός έχει διάρκεια μέχρι το 2016. Το πλαφόν των 60 μηνών ξέρω που το αναφέρει!