0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί είχαν κανονικά διοριστήρια και υπάγονταν στις Αθμιες και
εσύ από ποιόν αξιολογήθηκες martha.fa και πότε??? αν εννοεις ασεπ κι εγω εχω...
αντε παιδια και μολις φατε τους ιδιωτικους να δουμε ποιος θα μεινει...........
"Τρως" κάποιον όταν τον "εξοντώνεις" με ύπουλα μέσα, όπως η "πολιτική βούληση". Αν αποδειχθεί ότι η διάταξη στην οποία βασιζόταν αυτός ο "κάποιος" είναι αντισυνταγματική, τότε μάλλον αυτός σε "έτρωγε", συνειδητά ή ασυνείδητα. Δε θα καταφέρετε κάποιοι να "ποινικοποιήσετε" τον αγώνα για νομιμότητα, όσο κι αν το προσπαθείτε. Επίκληση στο συναίσθημα, μπορούν να κάνουν όλοι. Συγκινητικές ανθρώπινες ιστορίες, έχουν όλες οι "πλευρές". Για αυτό έχουμε τους νόμους και το Σύνταγμα. Για να λύνουν τέτοιες περιπτώσεις. Και όλοι θα έπρεπε να είναι υπέρ των προσφυγών και του ξεκαθαρίσματος του τοπίου. Στο κάτω κάτω, μπορεί οι ιδιωτικοί να βγουν πιο ισχυροί από αυτή τη διαδικασία, καθώς μια δικαστική απόφαση που θα λέει ότι καλώς προσμετράται η προϋπηρεσία τους, θα σταματήσει τις επιθέσεις που δέχονται τόσα χρόνια. Μάλλον όμως φοβούνται την άλλη περίπτωση...
panos2,τί εννοείς όταν λες ότι μια μερίδα αναπληρωτών φαινόταν να πέφτει στον πίνακα,ενώ στην ουσία ανέβαινε;δε σε κατάλαβα(geniuslak έχεις απόλυτο δίκιο)
Για ποιο λόγο επιλέγεις να ρωτήσεις ειδικά εμένα;
από συναδέλφους του κλάδου μου (πε70) μαθαίνω ότι τον Σεπτέμβρη δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τους πίνακες γιατί λένε ότι η απόφαση του Στε για το ανεκτό σύστημα της περσινής χρονιάς ισχύει ως 31/12/2016. Τι ισχύει τελικά; Μιλάμε για σχολικό έτος 2015-2016 ή για ημερολογιακό έτος;
και μολις εξοντωσετε τους ιδιωτικους κατι θα βρειτε για να φαγωθειτε μεταξυ σας ......δε σας φοβαμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!