0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτοι που..... αγωνιζονταν Ιωαννα 2016 ηξεραν πολυ καλα γιατι το εκαναν.Αλιμονο σε αυτους που δεν βρισκονταν πισω απο κλειστες πορτες αλλα ετρεχαν σε πορειες συνδικαλιστικες ... εναντι ανταλλαγματος βεβαιως ,βεβαιως....Για μενα καλως καμωμενες ολες οι αλλαγες και σε Α/θμια, σε
άλλο θέλω διαφάνεια και άλλο θέλω να χάσουν κάποιοι τις προϋπηρεσίες τους με πλαφόν 60 μήνες και συντελεστή στις προϋπηρεσίες και καθόλου δυσπρόσιτα...κι εμείς διαφάνεια θέλουμε με 1 μόριο ο μήνας όχι ταβάνια σε προϋπηρεσία και διπλά δυσπρόσιτα.....πάντως για όσους δεν το έχουν καταλάβει έχουμε για μια ακόμα χρονιά μεταβατική περίοδο όπως ο 3848 προβλέπει αφού μόνιμοι διορισμοί δεν θα γίνουν καιεπομένως όχι γραπτός ασεπ βάσει του 3848 ή δεν ξέρω ποίου άλλου νόμου...
Γίνονται κοσμοιστορικές αλλαγές στην παιδεία, αλλά εμείς το χαβά μας : μη μου την προυπηρεσία τάρατε...Υποβάθμιση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με ενα "ολοήμερο" σχολείο για λίγους.Κατάργηση (!!!!!!) των εξετάσεων (!!!!!!!!!!) στο γυμνάσιο και προαγωγή ΟΛΩΝ (!!!!!!) των μαθητών αυτόματα!!!!! Ποιος καθηγητής θα εισηγηθεί την επαναληψη της τάξης χωρίς αποδεικτικά στοιχεία; Σε ποιο σχολείο θα διδάξετε κύριοι όλοι εσείς που κόπτεστε μόνο μη σας πειράξουν την προυπηρεσία;Κινητοποιήσεις για τις κοσμοιστορικές αυτές αλλαγές δεν είδα. Μόνο η τσέπη μας και η βόλεψή μας, μας ενδιαφέρει τελικά;