Σύνολο ψηφοφόρων: 39
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα..ξέρει κάποιος συνάδελφος αν έχουν καλέσει από Ν.Τρικάλων και πόσες ώρες δίνουν (Πληροφορική)..Ευχαριστώ...
Δυστυχώς είναι αρκετά στενάχωρο αυτό ,αλλά και αναπόφευκτο από τη στιγμή που μπορούν να το κάνουν...Πρέπει να συνηθίσουμε, ότι μέχρι και την ώρα του διορισμού μας-λέμε τώρα-τα πράγματα έχουν ως εξής: "Ο θάνατός σου η ζωή μου!!!"
Πιστεύω ότι υπάρχουν λύσεις για τη διαδικασία, αλλά δεν κάθισε κανείς να ασχοληθεί.Όπως γίνεται η εισαγωγή υποψηφίων στη 3βθμια (με μηχανογραφικό), δε θα μπορούσε να γίνεται και η τοποθέτηση ωρομισθιου;Απλά, αντί για βαθμό (όσον αφορά την προτεραιότητα), θα μετρούσαν τα μόρια.
μπορούν να πάρουν τηλ. και σε άτομα χωρις καθόλου μόρια, πως θα το ελέγξεις; Γίνονται πολλά τέτοια, σπάνε θέσεις και δεν τις ανακοινώνουν στο υπεπθ και παίρνουν τηλ σε άτομα δικα τους.
Το μεσημέρι είχα ψηφίσει ΝΑΙ , τώρα μόλις αφαίρεσα την ψήφο και σημείωσα " Ο Χ Ι "! Η διαδικασία τοποθέτησης ωρομισθίων είναι για τα κλάματα τελικά!!!!Μόλις τώρα συνάδελφος από εδώ με ενημέρωσε ότι τον καλέσαν,πριν λίγες μέρες, σε περιοχή που ήταν 1η επιλογή μου για ολοήμερο! Ο συνάδελφος ήταν από 'Γ (μηδενικής) και από μακρινό νομό και έτσι δεν δέχτηκε.Και έρχομαι και ερωτώ: γιατί εμένα όταν είχα τηλεφωνήσει στην συγκεκριμένη Α/
Πιστεύω ότι υπάρχουν λύσεις για τη διαδικασία, αλλά δεν κάθισε κανείς να ασχοληθεί.Όπως γίνεται η εισαγωγή υποψηφίων στη 3βθμια (με μηχανογραφικό), δε θα μπορούσε να γίνεται και η τοποθέτηση ωρομισθιου;Απλά, αντί για βαθμό (όσον αφορά την προτεραιότητα), θα μετρούσαν τα μόρια.Π.χ. κάποιος που έχει 5 μόρια και πρώτη επιλογή το νομό της Αττικής, θα είχε προτεραιότητα σε σχέση με κάποιον που έχει 4,99και όχι να προσπερνάει ο ένας τον άλλο κάθε χρονιά...